marfig Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Zdravim, po male prestavce to vypada ze se budu vracet ke Skodovkam, a sice by to mela byt sluzebni Octavia Combi 2,0tdi 4x4. Kdyz jsem se dival do Skodovky, zadne takove auto skladem neni, tzn. nevite jak dlouho se CEKA na vyrobu? Abych mel predstavu kdyz premluvim lidi ve firme za jak dlouho prijedou novi konici? PS: Jak to delate v zime s naftou, vzdycky jsem jezdil jenom benzin a s tim nebyl zadny problem.. Diky Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Počítej tak 4-5 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 co obvolat dealery třeba se někde válí s naftou se nic nedělá když budeš tankovat u znáčkovejch pupm pro lepší pocit naliješ aditivum při tankování Castrol nebo Ceramic třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 12. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2012 4-5 mesicu? no ty kokos, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 jj český auto to se čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TROP Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 čeká se 12-15 tydnů. :kol-29: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Jj,na naftu v kombíku se čeká většinou nejdéle -ještě k tomu nějaká výbava a pohon 4x4.... to potrvá.Nejlépe zajít k dealerovi ať to zkusí ověřit. V minulém roce mi na konci července prodejce říkal,že nafta by byla až po novém roce . Vzal jsem benzín a bylo to nakonec od závazného objednání do dodání nového vozu necelých 12 týdnů.Takže taky ne hned. A to mi při předávání vozu sdělil,že by bývali dodali naftu už v listopadu. Ony se ty dodací doby asi liší měsíc od měsíce,záleží na tom jaká je momentální poptávka po daném modelu a motorizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.