skoda_felicia Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Zdravím. Mám menší problém. Když sešlápnu brzdu tak se mi rozsvítí přední světla (a to je nemám zapnuté). Nevěděl by někdo čím to je? Měnil jsem zadní žárovku od světel. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Tak ji zkus zase vytahnout a potom to zkusit znovu. Mohl jsi ji spatne nasadit nebo je spatna ta zarovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Ta zadní žárovka je buď daná špatně nebo došlo nějak ke špatnému spojení kontaktů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Zadní brzdová žárovka u Feliny je dvouvlákno 12V/15+21W - pozice je společná pro brzdové světlo a zadní obrysovku. Pokud tam nacpeš jednovláknovou žárovku 12V/21W, zkratuješ spodní kontakty určené pro dvouvláknovou žárovku a po sešlápnutí brzdy = přivedení +12V na kontakt určený pro brzdové světlo se toto napětí dostane přes přívod obrysovek i na hlavní světla. Příště se pořádně podívej, jakou žárovku vytahuješ ze světla a necpi tam nic co tam nepatří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.