vevca Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 (editace) Chci se zeptat, hledal jsem to tady a nějak nenašel, jestli pasuje komplet celej ovladač ze superba II do OII mám tunel Light funkci a tam je místo toho nápis auto (což je detail), ale hlavně mě jde o konektory a o ten rámeček jestli je stejnej. Neví někdo?? Editováno: 20. leden 2012, autor: vevca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 (editace) konektor pasuje ale tvarovo jej tam nedas, ja koupil do OII origo OII ovladac s designem SII (chromovanej) koukni do meho vlakna o mem aute... stoji origo v skode kolem 1300... jinak jestli chces bastlit tak tady:www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/ovladac-zapinani-svetel-ze-superba-ii-do-octavie-ii Editováno: 20. leden 2012, autor: paldous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Nejde to!!!vypinac ma jiny tvar i zapojeni!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 A právě jsem našel i chrom ovladače oken do dveří řidiče: http://www.sportovni...n-ve-stylu-rs6/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.