AntraX0601 Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Zdravím lidi, mám takový problém, ŘJ mi vykazuje chybu hallův snímač otáček a nový snímač vypadá uplně jinak než mám já! Jsem z toho zmaten, můj vypadá přibližně tak jak je na fotce Ošem kde se dívám na nahradní díly tak vypadá jinak, u mého snímače je ale přímo spojený kabel se snímačem. Tak se ptám, musím koupit ten jiný typ snímače a k tomu i kabel? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntraX0601 Vloženo 24. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Jo a jedná se o felici 1.3 BMM r. v. 1995 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 u motora BMM ti bude pri zapnutim zapalovaní vždy vyhadzovať chybu snímača otáčiek...po naštartovaní chyba zmizne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.