Monhy Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Mam OII combi 2009. Demontoval sem tazny zarizeni i s elektrikou, s ohledem ale na to ze zvazek vedouci z jednotky taznyho do ridici jednotky bych vytahoval slozite, tak sem ho tam nechal "vyset"... Auto sem zase slozil a mam 2 problemy. 1) obcas mi nenaskoci parkovaci asistent, jindy zase zacne v nem piskat a pak se vypne, jindy jede v pohode. Takovy stridani stavu. Nemuze bejt chyba v kontaktu nekde? 2) sviti mi infikator zarovky a pritom vsechny svetla sviti. Ze by reakce na chybejici jednotku taznaku? Nekdo nakou radu, napad? Predem diky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 No a odkódoval jsi tu jednotku v autě diagnostikou? Pokud ne, tak to asi bude ten problém........ Ale popravdě by mě špíš zajímal smysl celé té akce tys to tažný prodával protože ho nepotřebuješ? Pač nic lepšího mě nenapadá...... Navíc se tam musí dát výztuha zadního nárazníku, takže cenovej efekt nevím no...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DagO9 Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Řídící jednotka je naprogramovaná na TZ,musí se přeprogramovat a bude po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monhy Vloženo 27. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Díky! JJ prodával. Kupce sem sehnal tady a výztuhu už jsem měl. btw to přeprogramování zpraví i toho asistenta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 ano ano, zpraví se tím všechno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.