Publikováno Srpen 4, 200619 r Mám velkou prosbu, potřeboval bych přelousknout z angličtiny do češtiny jeden textík (je to cca 1/2 stránky A4) může mi někdo pomoci?
Srpen 4, 200619 r martinoslav@skoda-board.net Posli mi to tam, prelozeny text ti poslu na adresu odesilatele
Srpen 4, 200619 r Autor martinoslav@skoda-board.netPosli mi to tam, prelozeny text ti poslu na adresu odesilatele Dík za ochotu, ale nejde to poslat Zprávu nelze odeslat, protože jeden z příjemců byl serverem odmítnut. Adresa odmítnutého příjemce je martinoslav@skoda-board.net. Předmět 'Fw: FROM MARIA THOMPSON!!!', Účet: 'mail.asfpneumatiky.cz', Server: 'smtp.etmail.cz', Protokol: SMTP, Odezva serveru: '450 <martinoslav@skoda-board.net>: Recipient address rejected: Domain not found', Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 450, Číslo chyby: 0x800CCC79
Srpen 4, 200619 r martinoslav@skoda-board.netPosli mi to tam, prelozeny text ti poslu na adresu odesilatele Dík za ochotu, ale nejde to poslat Zprávu nelze odeslat, protože jeden z příjemců byl serverem odmítnut. Adresa odmítnutého příjemce je martinoslav@skoda-board.net. Předmět 'Fw: FROM MARIA THOMPSON!!!', Účet: 'mail.asfpneumatiky.cz', Server: 'smtp.etmail.cz', Protokol: SMTP, Odezva serveru: '450 <martinoslav@skoda-board.net>: Recipient address rejected: Domain not found', Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 450, Číslo chyby: 0x800CCC79 Posli to na x-press@seznam.cz pokud ti to pujde, prelozim to hned jak to pujde!
Srpen 5, 200619 r Frank: jestli se nepletu a pouziva t-mobile pro pripojeni, pak mas spatne SMTP server ktery je spravne nasledovne - smtp.t-email.cz pak by mělo chodit tak jak ma..
Srpen 5, 200619 r Autor Frank: jestli se nepletu a pouziva t-mobile pro pripojeni, pak mas spatne SMTP server ktery je spravne nasledovne - smtp.t-email.cz pak by mělo chodit tak jak ma.. Pro připojení používám eurotel, takže SMTP server mám dobře (smtp.etmail.cz)-pošta mi normálně funguje, akurát to nejde odeslat na tu adresu, kterou uvedl martinoslav
Srpen 5, 200619 r Autor Posli to na x-press@seznam.cz pokud ti to pujde, prelozim to hned jak to pujde! Dík, teď jsem v práci, zkusím to poslat, jak dojdu dom - po 17.00 hod
Srpen 5, 200619 r Autor Teď mě tak napadá, nemá vliv připojení k netu přes Eurotel na to, že se nemůžu dostat na SKODAHOME FTP? viz zde
Srpen 5, 200619 r No ono hlavne ja jsem trotl, protoze vedle pisu, ze mail na skodaboardu nefunguje a pak sem vlozim svoji adresu S Frankem uz to resim, ale mam pcoit, ze mi poslal spam, ale jestli ne, tak neco vyhral
Srpen 5, 200619 r Autor Vyřešeno, pravděpodobný spam smazán (pokud to nebyl spam a opravdu jsem mohl vzhrát 250.000 Euro, tak už je pozdě, aspoň že se to už nedovím, jinak bych se asi ) Samozřejmě díky všem za ochotu
Srpen 5, 200619 r Javyhral u Neckermanu uz milion, auto, nekolik stovek tisic, zlatou cihlu, od Rider's digest nejaky miliony, ale jsem stale chudak, cim to je, cim to je? Kecy, kecy, kecy...
Srpen 5, 200619 r Kazdy den mi chodi do mailu nekolik vyhernich poukazek, kdybych vedel jak je vybrat, tak mam barak vedle Billa Gatese
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.