FRANK Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Mám velkou prosbu, potřeboval bych přelousknout z angličtiny do češtiny jeden textík (je to cca 1/2 stránky A4) může mi někdo pomoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 martinoslav@skoda-board.net Posli mi to tam, prelozeny text ti poslu na adresu odesilatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 martinoslav@skoda-board.netPosli mi to tam, prelozeny text ti poslu na adresu odesilatele Dík za ochotu, ale nejde to poslat Zprávu nelze odeslat, protože jeden z příjemců byl serverem odmítnut. Adresa odmítnutého příjemce je martinoslav@skoda-board.net. Předmět 'Fw: FROM MARIA THOMPSON!!!', Účet: 'mail.asfpneumatiky.cz', Server: 'smtp.etmail.cz', Protokol: SMTP, Odezva serveru: '450 <martinoslav@skoda-board.net>: Recipient address rejected: Domain not found', Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 450, Číslo chyby: 0x800CCC79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 martinoslav@skoda-board.netPosli mi to tam, prelozeny text ti poslu na adresu odesilatele Dík za ochotu, ale nejde to poslat Zprávu nelze odeslat, protože jeden z příjemců byl serverem odmítnut. Adresa odmítnutého příjemce je martinoslav@skoda-board.net. Předmět 'Fw: FROM MARIA THOMPSON!!!', Účet: 'mail.asfpneumatiky.cz', Server: 'smtp.etmail.cz', Protokol: SMTP, Odezva serveru: '450 <martinoslav@skoda-board.net>: Recipient address rejected: Domain not found', Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 450, Číslo chyby: 0x800CCC79 Posli to na x-press@seznam.cz pokud ti to pujde, prelozim to hned jak to pujde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Frank: jestli se nepletu a pouziva t-mobile pro pripojeni, pak mas spatne SMTP server ktery je spravne nasledovne - smtp.t-email.cz pak by mělo chodit tak jak ma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Frank: jestli se nepletu a pouziva t-mobile pro pripojeni, pak mas spatne SMTP server ktery je spravne nasledovne - smtp.t-email.cz pak by mělo chodit tak jak ma.. Pro připojení používám eurotel, takže SMTP server mám dobře (smtp.etmail.cz)-pošta mi normálně funguje, akurát to nejde odeslat na tu adresu, kterou uvedl martinoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Posli to na x-press@seznam.cz pokud ti to pujde, prelozim to hned jak to pujde! Dík, teď jsem v práci, zkusím to poslat, jak dojdu dom - po 17.00 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Teď mě tak napadá, nemá vliv připojení k netu přes Eurotel na to, že se nemůžu dostat na SKODAHOME FTP? viz zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 No ono hlavne ja jsem trotl, protoze vedle pisu, ze mail na skodaboardu nefunguje a pak sem vlozim svoji adresu S Frankem uz to resim, ale mam pcoit, ze mi poslal spam, ale jestli ne, tak neco vyhral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Vyřešeno, pravděpodobný spam smazán (pokud to nebyl spam a opravdu jsem mohl vzhrát 250.000 Euro, tak už je pozdě, aspoň že se to už nedovím, jinak bych se asi ) Samozřejmě díky všem za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Javyhral u Neckermanu uz milion, auto, nekolik stovek tisic, zlatou cihlu, od Rider's digest nejaky miliony, ale jsem stale chudak, cim to je, cim to je? Kecy, kecy, kecy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Kazdy den mi chodi do mailu nekolik vyhernich poukazek, kdybych vedel jak je vybrat, tak mam barak vedle Billa Gatese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.