MaršounVW Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Pánové potřeboval bych pomoc. Nemáte někdo po ruce schéma zapojení motorků sklonu světlometů octy II. Potřebuju je na něco jiného a nejsem si jistej zapojením :-( jde mi o to, kde je +, - a kde "signál" děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sky_master Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 To není jen tak. Do motorku nejde +/- 12V a jeden signál. Motorek běžně funguje na principu rozdílu dvou potenciálů odporové dráhy - tzn mohl bys ho ovládat např potenciometrem, ale záleží z čeho si to vykuchal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Ahojte, vie niekto poradiť či sa dá vôbec vymeniť resp. opraviť motorček sklonu predných svetlometov na Oct 2 FL. Jedného dňa vypovedal službu a nereaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Tak vymeniť sa dá v pohode. Je tam iba prišróbovaný. Cena cca 10 - 15 € Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 (editace) A ako sa dá dostať k tomu motorčeku. Zatiaľ som neprišiel na to ako sa to dá urobiť bez násilného rozrezania svetlometu. Jedná sa o svetlo z Faceliftu. Editováno: 15. Listopad 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvasnicatomas Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 (editace) Ahoj, potřeboval bych poradit, jak vytáhnou motorek ze světlometu. Dva šrouby jsem povolil a motorek drží na plastové hřídelce ve světlometu. Nepodařilo se mi to nijak vytáhnout, točím, tahám.... a nic... díky za rady... (octavia2, 2005, před faceliftem). Editováno: 18. Srpen 2017, autor: Kvasnicatomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.