carbon11 Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Zdar, Postupně se snažím všechny doplňky v autě měnit do zelené barvy, jako například vnitřní neony a další různé blbosti.... takže, mě napadla barevná výměna LED diod ve stropním světle, a ono se povedlo... vypadá to super, výměna není nijak poznat a co se týče intenzity, tak je srovnatelná s původními červenými, a například moje výměna na zelenou barvu, krásně ladí k zelenému podsvícení prakticky všech knoflíků/čudlíků na palubce... samotná výměna není vůbec složitá, stačí vlastně odpájet na té zelené základní desce přímo drátky od LED diod, vytáhnout celý plastový modul, kde je LED dioda zakotvená, z tohoto modulu ji vyjmout a nahradit jinak barevnou (velikost LED diod je 3mm, cena obou diod do 15korun)... poté stejně připájet na stejná místa, jen dát pozor aby jste neprohodili polaritu, delší drát vedoucí z ledky je katoda, tudíž ji připájíme tam kde je piktogram mínus... takže, kdyby se chtěl někdo inspirovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBeta Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Nazdar, presne toto ma napadlo , chcem tam tiež inu farbu a predtym ako to rozoberiem by ma zaujímalo, či tam nevojdu aj 5mm diody? Tiež tam nevidim žiaden odpor na ochranu diody, ako dlho ti to vydržalo svietit? Ja tam chcem použiť UV diodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ta červená má svoje opodstatnění, absolutně neruší při noční jízdě,ale pro mě za mě si tam dejte třeba stroboskop. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBeta Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Vyskúšam a napíšem , prajem pekny den a dakujem za nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Je to blbost alá cirkus a Doktorone má naprostou pravdu. A ještě aby mi svítili nad hlavou UV diody, tak to za jízdy urvu celý světlo a letělo by to do prvního pangejtu Tuším, že už jsme to někde řešili že Štěpáne? Editováno: 24. Březen 2015, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Komu není rady, tomu není pomoci! Absolutní souhlas s oběma SUPÍMA názorama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBeta Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 (editace) A je to hotovo, konecne som to nahodil, effekt super :)a nieje to vobec intenzivne zeby to vadilo Editováno: 18. Září 2015, autor: SuperBeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 (editace) Efekt super, ale tak do nevěstince a ne do auta.... Ještě v kombinaci se zeleným podsvícením palubky hrůza Na druhou stranu máš prvenství: tohle tady ještě nikdo nemá a hned jen tak mít nebude Editováno: 18. Září 2015, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBeta Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Nevestince majú tie "srdiečka" v červenej farbe, dvojkový Superb ma podsvietenie palubnej dosky v bielej farbe, to len aby sme mali s tými farbami jasno Nemusí sa ti to páčiť, ale je to oveľa praktickejšie,či už hľadáš parkovací lístok, alebo žuvačky ... A keď spomíname tú hrôzu, tak plný kufor basáku a drevotrieska v stredovom paneli je grc pre mňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.