jozzi Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Nic se nedeje Maveriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Nemají v Číně taky originální kola Gigaro, ale jen 16´ nebo 15´? :-D Mimochodem, sice ne čínská, ale zahraniční verze, spíše jen z dílny konkrétního prodejce. Fabia Black-line... Trochu ostuda jménu takové line, protože v době Favoritů a Formanů byl kladen aspoň důraz na odlišnost a výraznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Bohuzel, co si tak procitam cinska fora tak cinani se snazi tahat rs dily z evropy tam maj jen jing rui a scouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 jo jo ,cina je vsemocná..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Ale divil by ses co jsou obcas shopni poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Jenom občas? Já bych řekl že jsou schopní NAPROSTO VŠEHO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 ZITRA VECER MENSI AKTUALIZACE A DOPLNENI SOUCASNYCH ODLISNOSTI MEZI EVROPSKOU A AZIJSKOU FABII Aktualne sbiram podklady a cekam na potvrzeni zda to co zbastlili je vazne v nabidce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Trošku mě včera nakopnul "sytic" a došel jsem k zavěru že to tu krapanek zanedbavam v Číně vznikly dvě limitovane edice nova fabie a tim bych vam je rad představil prvni je Fabia Sport jedna se samozdřejmě o činskou klasiku motor 1.6 v automatu zde par foto z exterieru : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 zde takova mala zvlaštnost po ktere jsem zas začal slintat a moje mi musela utirat slinu od brady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 V iterieru se taky odehraly nějake změny , hlavně jednotny kus plastu ktery kryje ovladani klimatizace , holt v čině už nepočitaji s montaži originalniho držaku na mobil a taky mě u nich vždy fascinuje neděleni zadnich sedaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 a pohled pod kapotu plus vyrobni štitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 a když už jsem tak kopal a kopal a kopal narazil jsem na Edition V zde vam ji představuju v plne kraaaase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 pohled do interieru a motoroveho prostoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Co znamena to V? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 nebyla by to čina kdyby nemilovali chrom tady panove originalni přislušenstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 a nakonec officialni tapety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 zde takova mala zvlaštnost po ktere jsem zas začal slintat a moje mi musela utirat slinu od brady Kolca naprosto boží!!!!! A výše ty světla : Klasika ale jsou černé že???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 tak tak ,jedna se o klasickou parabolu s barvenymi častmi ktere přimo nevstupujou do svitici časti Marku co ja bych za to dal kdyby se ty kola prodavala i u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 zde takova mala zvlaštnost po ktere jsem zas začal slintat a moje mi musela utirat slinu od brady Prosím Tě, kdybys s tímhle (odkaz foto http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=277925 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=277924 ) vyjel na českou "silnici" nebo dokonce na to, čemu se naši volení zasranci odvažujou říkat "dálnice", tak by Ti musela brzo utírat krev - protože by sis překous jazyk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 pročpakto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Tenhle rozmer je i na FI RS - neni to nic hrozneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 to mě pravě překvapilo ono na 16" s profilem 45 jde projet cele česko a dokonce i polsko ale takoce gigara v 16 kurec palec , zas abych utirlal bradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Tak si to zkus - projeď se po D2 z Modřic směr Hustopíče - já na 195/55 R15 jsem po cca 25km takové jízdy rychlostí cca 110-130kmh VÝHRADNĚ V LEVÝM PRUHU (v pravým bych musel buď jet s bídou 50-60, nebo kličkovat jak zajíc pod palbou) byl vyklepanej jak Startka po týdenním nošení v kapse montérek... mít šestnáctky, asi bych si před návratem z5 do Brna rozmyslel jet po tom, čemu naši zvolení záprdci říkají "dálnice D2". Já bych to spíš nazval ORANIŠTĚM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 tak tak ,jedna se o klasickou parabolu s barvenymi častmi ktere přimo nevstupujou do svitici časti Marku co ja bych za to dal kdyby se ty kola prodavala i u nas Ale u nás jsou ne? Bude je mít Rapid myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Tak si to zkus - projeď se po D2 z Modřic směr Hustopíče - já na 195/55 R15 jsem po cca 25km takové jízdy rychlostí cca 110-130kmh VÝHRADNĚ V LEVÝM PRUHU (v pravým bych musel buď jet s bídou 50-60, nebo kličkovat jak zajíc pod palbou) byl vyklepanej jak Startka po týdenním nošení v kapse montérek... mít šestnáctky, asi bych si před návratem z5 do Brna rozmyslel jet po tom, čemu naši zvolení záprdci říkají "dálnice D2". Já bych to spíš nazval ORANIŠTĚM... s tema startkama jsi mě dostal tam tudma jsem už parkrat jel a nevim zda je to vetši vyklepprdel jak pravej pruh na D1 mezi Brnem a Olmikem ono to je asi o sile zvyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.