jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Ale u nás jsou ne? Bude je mít Rapid myslim. v 16" ? žeby na rapida dali něco z fabiie to se mi moc nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Na Rapidu je z Fábulíje například celá přední náprava, tak co by se na něj nedávaly další věci, převzatý ze stejnýho typu? A naopak taky? Bude záležet jen na marketingový sekci, jak se postaví k zájmu kupujících - odpovídající zatížení ty kola snesou, jejich montáže z tohohle hlediska bych se ani na Fábulíji, ani na Rapida nebál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 taky jsem si to myslel Mave , blba otazka , neviš nahodou kdo vyrabi gigara pro škodovku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Na Rapidu je z Fábulíje například celá přední náprava, tak co by se na něj nedávaly další věci, převzatý ze stejnýho typu? A naopak taky? Bude záležet jen na marketingový sekci, jak se postaví k zájmu kupujících - odpovídající zatížení ty kola snesou, jejich montáže z tohohle hlediska bych se ani na Fábulíji, ani na Rapida nebál... Ekkare ,akorat v takovemhle smyslu mi o to něšlo , po technicke strance tam je určitě podobnosti jak prase , jak už pišeš předni naprava a ma dojem že i budiky ,ale šlo mi spiše o desingove doplnky ono vzit ze špic verze fabiie kola , zmenšit je o palec a hodit na rapida by byl trošku nesmysl , ale škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Copak o to, fyzicky to pujde, ale kdyz vezmu v uvahu, ze 16" kola na FI/FII maji standardni rozmer 6,5Jx16 ET43 (pouze Arktos puvodne na Scouta ma 6,5Jx16 ET38) a na Rapida maji 16" kola rozmer 7Jx16 ET46, jako optimalní takovouto záměnu nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 takže lajicky řečeno širši o pul palce a zalezle krapanek vic než je zdravo to by asi někde dřelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 6,5J x 16 ET43 a 7J x 16 ET46 je rozdíl na šířce ráfku jen 0,5" = 12,5mm (0,25" = 6,3mm na každou stranu od středu) a k tomu 3mm ve vyosení dosedací plochy. Na Roomu bez problémů jezdím kola s ET37 a 43 - obojí 6,5J x 15". Myslím si že to i na těch 16" ráfcích podběhy "zhryznou"... Důležitý je, jak se k tomu zase postaví fabrika s homologací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 tak či tak cigara na rapida v 16" nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 syncy ale jak už jsme u toho rapida tak krapanek odbočim , rapid pro činsky trh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Přejmenovaný Vento... Ale hlavně - TAKHLE MAJÍ VYPADAT HLINÍKOVÝ KOLA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 ani ne vento je to vw snatana ... ono k těm kolum , kurna ty činske se mi zamlouvaj vic jak naše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Jasně že tomu u Čankajšků říkají jinak, ale když se na to auto podíváš... A k těm kolům - Ťamani si obecně potrpí na lesk jako blesk a chromu radši nadměrně víc než míň... Takže i ty kola tomu odpovídají - nic proti tomu, že by na evropskou verzi Rapida nebo i Octy seděly "ako riť na šerbel"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 s tim chromem musim jen souhlasit , však je i vyš ve vlakně vidět že u nich se musi vče blejskat lišty nelišty , blejskatka , ramečky , to je jejich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 K čertu s Číňanama, já kdyby Milotec nebyla taková banda vydřiduchů bych už dávno měl koupený a nainstalený něco takovýho: http://www.milotec.net/dekory-originalni-predni-masky-skoda-roomster-fabia-ii.htm . Ale dávat za 21 kousků nasekanýho nerezovýho drátu a 2 flaštičky = jedna s primerem (kyselina octová nebo mravenčí k naleptání plastu) a druhá s PU lepidlem půldruhýho klacku se mi zdá kurevsky přemrštěná cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Máš Recht, je to interesantní, ale dal bych za to max. pětikilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Miloise bych si koupil jedine jak by me neco kouslo a ja bych mel hodne vysoke horecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 1500,- to je teda fakt baťoh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Přemejšlím přemejšlím, čím to ubastlit sám. Nerez drát by se měl dát relativně lehko sehnat, vyleštit a nalakovat proti oxidaci se dá i doma, tak zatím špekuluju čím to přilepit nebo jestli to jen prostrčit dírkama v žebrech masky a vzadu zahnout... Prostě PŘEMEJŠLÍM SI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Well, mysli, mysli, potom to obšlehneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Pokud by se to dalo nějak jednoducho, tak si to nechám obchodně chránit a budu vám to prodávat... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 No já jsem měl na masce takový ten chrom pásek co se kupuje na metry (šířka 4mm) ale nebylo to ono. Na FI to bylo ideální,ta měla na mřížce takovou plošku (FII to má na té spodní) ale na vrchní je takový žlábek nebo jak to nazvat...? A z toho to vypadává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Nóóó, typický Ekkar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Jsem rád, že 100 lidí, 100 chutí, mi se teda nelíbí zatím nic A už vůbec né ty zadní světla. Ale budu doufat, že kdybych to viděl v reálu,tam by se mi snad líbílo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Zdravim po 9ti měsicích chtěl jsem se zeptat jak to dopadlo měl bych zajem o nacenění černých světlech před face díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.