Přejít na obsah

Dálkové ovládání

_Denis_

Doporučené příspěvky

Kluci, poněvadž jsem se doslechl, že ve Škodovce nejsou schopni namontovat originální DO se sklopnými klíčky (momentálně mám OII s originálním centrálem), musím sám rychle něco sehnat, neb na březen, nevleze-li do toho zase něco, plánuji montáž Columbuse a nerad bych si nechal nezaslepené zámky. Celou dobu jsem si dělal zálusk na DO se sklopnými klíčky (vzhled originálu) od Raksa, nicméně jsem byl varován, že jsou to prý hrozné šmejdy. Máte tedy nějaký tip, jaký DO zvolit, popř. existuje nějaký s originálním (či napodobeninou) sklopným klíčkem?

Díky :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

poněvadž jsme se asi k ničemu nedobrali, hledal jsem dál a narazil na toto:

http://www.tuning-doplnky.cz/martin/eshop/0/3/5/10285-Autoalarm-KEETEC-TS-13-KEY

Nevím, zda bych si ten autoalarm instaloval, přijde mi, že je to jen na obtíž, ale pokud jsem to správně pochopil, mělo by to obsahovat řídící jednotku na DO vč. aut. dojezdu oken a otevírání kufru, to vše s originálně vypadajícím klíčem - myslíte, že bude kvalita lepší, než od Raksa?

Odkaz ke komentáři

no, poradil, jenže jsme se dobrali k tomu, že klíčky + frézování + komfortka + práce by mně stálo 5 tisíc, což do služebáka ze svého rozhodně nedám. Mám možnost si nechat napsat montáž DO v servise Škoda na firmu, asi holt budu muset vydržet s přívěškem namísto originálního klíčku. Za tu cenu mi to fakt nestojí

Odkaz ke komentáři

Neco na tom bude, do sluzebaka nekupuju ani smes do ostrikovace za svoje :D no ja kdyz hledal na fll tak 2500 komfortka 1500 klic se bsim vsudy. Pak Ti jesyr zuztava original sada od skody, teda pokud je i na Oll na fll je za 2500 plus montaz ovsem jak rikas z priveskem

Odkaz ke komentáři

kdybs to viděl živě tak se zaměješ ještě vic :D to je menši od zapalovače,take gumo plasto buchvi co :D ,ale je to originalni řešeni když nemaš vystřelovak , a tedka tady je u me dilema,jelikož řešim to same do Fll , zda mam koupit todle,dat si to originalne se zarukou zamontovat a pak se k tomu pokusit najit modul k vystřelovaku , nebo novou komfortku vystřelovak mam ,ale neni ho s cim sparovat :D

Odkaz ke komentáři

chjo :D Otázkou je, jaké kvality je DO z mého posledního odkazu - ten s tím alarmem (který se ale zapojovat nemusí). Pokud by nestálo za nic ani toto, DO na přívěšek přežiju, ale raději neoriginální :kol-28:

Edit: jak se koukám na schéma zapojení, rozeznat, co patří k DO a co k autoalarmu by bylo asi trošku složité, tudy cesta nevede

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...