Matej17 Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 (editace) Zdravím... Pred nedávnom som mal vytiahnutý motor. Motor som nahodil a pri rozbehu alebo akcelerácií mi vibruje auto ....po čase to prešlo a všetko bolo ok ...... včera som náhodou zistil že mám odrhnutý spodný silenblok tak som to nahodil a vibrácie opäť začali. Predpokladám že je to zlím umiestnením motora. Ako zistím že mám motor v správnej polohe??? EDIT: Napadlo m aže by som povolil Horné silenbloky a naštartoval. možno by sa posunul do sprvnej polohy.....čo vy na to? Editováno: 21. Únor 2012, autor: Wojnar Editovat příspěvky Tě nenapadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 no povolenie a naštartovanie ti určite motor do správnej polohy nedá...vrchný diel (namontovaný na karosérii) držiaka motora alebo prevodovky musí byť rovnobežne so spodným dielom (namontovaným na motore-prevodovke)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej17 Vloženo 28. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Takže závada bola v spodnom silenbloku. Bol ohnutý a tlačil kov o kov preto to vybrovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.