welcome Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Mam hore uvedenu Octaviu II, 2008, 70000 km. Pri plynulej jazde okolo 130 km/h pocut okrem standartneho plynuleho vrcania motora aj slaby pulzujuci zvuk. Je to rovnaky zvuk, akoby som sa hral s plynovym pedalom = jemne stlacal a znova pustal plynovy pedal s odstupom asi 1-2 sekundy. Je to taky nepravidelny pulzujuci zvuk. Spolujazdcovi sa moze zdat, akoby som nevedel udrzat plynulu jazdu. Jedna sa ale len o zvuk, tym chcem povedat, ze tah motora tym nie je ovplyvneny, cize necitit absolutne ziadne zrychlenie ci cukanie a tiez rucicka otackomera je kludna a konstantna. Treba sa na ten zvuk sustredit, aby ho vobec bolo pocut, ale akonahle ho clovek raz zacuje, uz sa toho potom neda zbavit a vnimam to celu cestu. Pulzujuci zvuk sa objavuje len pri rychlosti od ca. 127-134 km/h (cize vacsinu jazdy po dialnici) a musim ist plynule a po rovine. Akonahle pridam, spomalim, idem z kopca alebo do kopca, zvuk sa strati. Je divne, ze to robi len pri 130ke. Skusal som aj podradit 4ty stupen a dat motor na rovnake otacky ako pri 5ke a 130ke, ale zvuk nebol, cize s otackami to nema spolocne nic. Bud su to nejake vibracie sposobene materialom, comu naznacuju viacere fakty, ale na druhej strane je to taky cisty motorovy zvuk co moze mat suvis s nepravidelnym prisunom paliva... a pod... len mi je divne, ze sa to prejavuje len pri 130tke. Mechanik mi poradil vymenit palivovy filter (spravime zajtra) a nasledne pozriet/vymenit kabelaz vstrekovania. Na nete som nieco cital aj o rozvodoch - tie este menene neboli. Nema niekto s tymto problemom skusenosti? Lezie mi to dost na nervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilispilda Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ahoj, mam stejny problem. Vyresil si to prosim nejakym zpusobem? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.