Petr1438 Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Zdravím,měl bych na feldě problém,při montáži autoalarmu daní zpět přístrojovky a zkontrolování zda vše jede mi nejdou potkávací světla pouze parkovačky.Než jsem se do toho úkolu pustil vše mi jelo tak jak má. Kontrolovaná pojistka i relátko stav OK tlačítko na potkávací světla snad taky OK,světelná houkačka jede. Kde může být chyba.Poraďte - spěchá... Díky moc všem za každý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr1438 Vloženo 28. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 STAV: VYŘEŠENO - jelikož Škoda Felicia trpí na špatné doteky proběhnul jsem veškeré kontakty co jsou společná pro světla výsledek velké oxidace kontaktu dále jeho očištění proměření a výsledek potkávací světla svítí. Takže pro ty křeří mají tyto problémy tak v pojistkovém boxu co je 3 ten větší kontak sloužící pro světla tak tam je častá oxidace doporučuji odpojit baterii a další očištění kontaktů. Dále jsem proletoval kontakty co jsou připojené spínače na světla jak parkovačky tak i tlumené. Sice to byla makačka, ale stálo to za to po cca pár hodinách hledání chyby jako je relátko a pojistky vše bylo ok a nakonec to byly kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.