TomASS! Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Ahoj, poradí mi prosím někdo, co mám udělat? Vyndal jsem žárovky v lampičce a pak je dal zpět a nejde mi dálkový centrál a hlavně vůbec nejdou zamknout dveře řidiče (které už lehce haprovaly dříve) Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Ziarovky v lampicke nemaju nic spolocne s Centralom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nexuz52 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 maji stejnou pojistku nevim, ktera presne to je, ale nejakou sis nejspis odpalil, taky se mi jednou stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Jop, jak píše nexuzs, přístě až budeš vyměňovat žárovky nejdřív to světlo odpoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 29. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 jo pravda pravdoucí stane se no:D díky chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.