Přejít na obsah

nexuz52

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení nexuz52

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. http://www.cc-autodily.cz/kabely-zapalovaci-sada-18_18
  2. Taky me to posledni rok trapilo plus ted diagnostika hlasila, ze jeden valec spatne spaluje. Pomolo vymena kabelu ke svickam (cca 1200 kc) a zhavich civek (2200kc)
  3. Dekuji moc za odpovedi a omlouvam se za pozdni reakci. Mel sem ted s autem hodne problemu dokupy, tak ani nevim, skoro sem si jistej ze nic tomu nenasvedcovalo. Poznal jsem to tak 300 metru predem, kdyz se ozvalo cinknuti (vylitl z toho nejakej sroub asi) a po tech 300m rana jak svine a cely se to rozlitlo.
  4. Rozletel se mi pri jizde kloub na poloose na strane u ridice, nemyslim ten vnejsi (u kola) ale vnitrni (u prevodovky). Mam motor 2.8 AMX (r.v. 2003), resim kde nejlacinejc a jakej sehnat. Hlavni dotaz co mam - je u vsech jednickovejch Supu stejnej kloub (akorat jina delka poloosy) nebo kazda motorizace ma jinej? Dekuju moc za odpoved.
  5. Koupil sem Superba s vymenenym radiem (origo navi za neco od Pioneeru), v kufru sem mel cd changer (origo skoda). Odpojil/odsrouboval sem ho, abych mel misto na kompresor v kufru. Jestli chces, muzem se domluvit na tom cd changeru.
  6. Budem urcite radi za zkusenosti;) jeslti budes neco popisovat, nezlobil bych se, kdybys dal vedet co kolik stalo
  7. maji stejnou pojistku nevim, ktera presne to je, ale nejakou sis nejspis odpalil, taky se mi jednou stalo
  8. Ses borec! strucne receno, fakt to bylo nakonec pojistkama. Dik.
  9. Dnes jsem si take vymenoval zarovicky za LED, stropni osvetleni, osvetleni nohou, ve dverich atd.. pulku auta jsem mel hotovou, pak se neco stalo a prestalo mi fungovat vsecko osvetleni, el. stahovani okenek a zamykani/odemykani auta dalk. ovladacem. Odpojil jsem vsecky lampicky, kontroloval jsem pojistky ale nic. Nevite, prosim, cim by to mohlo byt?
×
×
  • Vytvořit nový...