Toom Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Čau, Můj problém je, že při rozjíždění mě zůstává viset rafička tachometru na nule, ne vždycky někdy ukazuje hned po rozjezdu. Hledal jsem tady ve fóru, ale většinou jim jen kmitala okolo 30-40km/h nebo chtěly stáčet kilometry o tomto jsem nenašel. Mám Felicii 1.6 Mpi r.v97 najeto podle tach. 159 tis.Když se rozjedu a neukazuje, stačí trochu poklepat na plexi a odtrhne se, nebo se při rozjetí na větší rychlost potom rozběhne sama.Měl jsem oddělanou přístrojovku a domáčkl (kontroloval) jsem lanko od tacha,dělá to stále, jako by to bylo přímo v rafičce... Myslíte, že někdo stáčel kilometry a nedal ji přesně jak měla být, nebo může být přetočená?? Nesetkali jste se s tím někdy, nevím co by to mohlo ještě být. (když sem to zkoušel zlehka rukou při demontované přístrojovce, jediná rafička tacha chodila rychle) když do ní zlehka cvrnknu, ty ostatní otáčky,palivo a teplota se vracejí pomalu jako by ,,bržděně" to je, ale tím, že jsou elektronické ne? a jedině tachec má lanko..? Snad tu nejsem za blba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.ndra Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 mám plně funkční budíky- 400.- ,včetně lanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 3. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 No v tom problem není sehnat budík, spíš sem čekal jestli to třeba někdo neřešil, nebo radu cozkusit opravit, vyměnit to můžu vždy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.