Přejít na obsah

Rafička tachometru


Toom

Doporučené příspěvky

Čau,

Můj problém je, že při rozjíždění mě zůstává viset rafička tachometru na nule, ne vždycky někdy ukazuje hned po rozjezdu. :kol-32:

Hledal jsem tady ve fóru, ale většinou jim jen kmitala okolo 30-40km/h nebo chtěly stáčet kilometry o tomto jsem nenašel.

Mám Felicii 1.6 Mpi r.v97 najeto podle tach. 159 tis.Když se rozjedu a neukazuje, stačí trochu poklepat na plexi a odtrhne se, nebo se při rozjetí na větší rychlost potom rozběhne sama.Měl jsem oddělanou přístrojovku a domáčkl (kontroloval) jsem lanko od tacha,dělá to stále, jako by to bylo přímo v rafičce...

Myslíte, že někdo stáčel kilometry a nedal ji přesně jak měla být, nebo může být přetočená??

Nesetkali jste se s tím někdy, nevím co by to mohlo ještě být. (když sem to zkoušel zlehka rukou při demontované přístrojovce, jediná rafička tacha chodila rychle) když do ní zlehka cvrnknu, ty ostatní otáčky,palivo a teplota se vracejí pomalu jako by ,,bržděně" to je, ale tím, že jsou elektronické ne? a jedině tachec má lanko..?

Snad tu nejsem za blba.... kol107

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...