chio11 Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 dobry den chcel by som sa opytat. v poslednej dobe mi zacalo buchat nieco na prednej naprave a myslim ze je to lave koleso.ked mam auto v zabere/noha na plyne/tak pri cca 80km/h je pocut jemne buchotanie,v pripade ze dam nohu z plynu tak to prestane.ak ale robim viac kilometrov naraz ale nad 30km tak to prestane.s riadenim necuka ani netrasie.nestretol sa s tym niekto prosim??dakuejm oktavia 1.9 tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masek54 Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 poloosa , kloub asi na sucho nebo se poroučel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chio11 Vloženo 1. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 myslis homokineticky vonkajsi klb??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chio11 Vloženo 3. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 naozaj nevie nik poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ave já Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Mi to dělala poloosa. V záběru třásla celým autem a po puštění plynu klid. Kloub by měl při plném rejdu cvakat pokud je aua. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masek54 Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 přesně tak, kouknout na prachovky atd. ,ale vypadá to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 (editace) no mně bouchá v pravém předním kole, ale jen při jedné specifické činnosti a to té, že buď někam najíždím (i pomalou rychlostí), jako třeba na nějaké zvýšené místo anebo z tohoto místa naopak sjíždím, je to taková rána, ale jen tehdy, když zatáčím, tedy že jedno kolo je nahoře nebo dole. Nevím, co by to mohlo být, protože při normální jízdě po hrbolaté cestě nebo při přejetí příčného prahu nic nebouchá. Editováno: 19. Březen 2012, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 takže udělány čepy řízení, čepy zavěšení kol a silenbloky ramen a závada odstraněna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chio11 Vloženo 25. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 tak je super ja tento vikend menim kotuce a dosticky tak som zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.