Janicko Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 (editace) Ahojte.. Neviete niekto mi poradit ako spojazdnim LED denne svetlo (hmlovky) z fabie 2 RS facelift na octaviu 2 RS facelift tak aby mi to svietilo ako hmlovka a popripade aby mi fungovala aj funkcia corner ako teraz bez toho aby mi svietila kontrola ziaroviek na budikoch? Dakujem Editováno: 1. Březen 2012, autor: Janicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janicko Vloženo 3. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Nikto nevie poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 LED denni svetlo na FIIRS neni zadna mlhovka. Je to proste a jen denni svetlo, resp. pri snizene intenzite sviceni svetlo pozicni. Geometrie svetelneho toku, co z toho svetla jde, je nastavena uplne jinak, nez u mlhovky. Cili zapojit to misto mlhovek a chtit od toho stejnou funkci je nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janicko Vloženo 3. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 To mi je jasne ani nechcem. Hmlovky nepouzivam vobec. Chcel som ich len vymenit miesto toho zlteho svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Coz o to, ale uprimne, nerad bych te potkal - aby mi nekdo svitil v noci do xichtu LED TFL pri kazdem zatoceni v pomale zatacce nebo na krizovatce, o to skutecne nestojim... Pokud ti jde jen o barvu svetla, nahrad zarovky nejakymi "cool blue" s teplotou svetla kolem 4100K a jsi cca na urovni xenonu... Jenoduche, levne a zustava zachovana veskera spravna funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 (editace) deleted Editováno: 5. Březen 2012, autor: smrczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.