Publikováno Březen 1, 201213 r Ahojte.. Neviete niekto mi poradit ako spojazdnim LED denne svetlo (hmlovky) z fabie 2 RS facelift na octaviu 2 RS facelift tak aby mi to svietilo ako hmlovka a popripade aby mi fungovala aj funkcia corner ako teraz bez toho aby mi svietila kontrola ziaroviek na budikoch? Dakujem Upraveno Březen 1, 201213 r od Janicko
Březen 3, 201213 r LED denni svetlo na FIIRS neni zadna mlhovka. Je to proste a jen denni svetlo, resp. pri snizene intenzite sviceni svetlo pozicni. Geometrie svetelneho toku, co z toho svetla jde, je nastavena uplne jinak, nez u mlhovky. Cili zapojit to misto mlhovek a chtit od toho stejnou funkci je nesmysl.
Březen 3, 201213 r Autor To mi je jasne ani nechcem. Hmlovky nepouzivam vobec. Chcel som ich len vymenit miesto toho zlteho svetla.
Březen 3, 201213 r Coz o to, ale uprimne, nerad bych te potkal - aby mi nekdo svitil v noci do xichtu LED TFL pri kazdem zatoceni v pomale zatacce nebo na krizovatce, o to skutecne nestojim... Pokud ti jde jen o barvu svetla, nahrad zarovky nejakymi "cool blue" s teplotou svetla kolem 4100K a jsi cca na urovni xenonu... Jenoduche, levne a zustava zachovana veskera spravna funkce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.