Petísekovič Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Zeptám se jako nový,neznalý majitel ojeté O2,Klima začne chladit při otočení stupnice pod 16 stupňů na LO samo? Nebo něco dělám špatně?Mám pocit že mi to nechladí.Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 přesně tak, musí začít chladit, pakliže není venku nízká teplota. Při cca 8°C co bylo dnes by chladit měla. Pozná se to taky tak, že se při volnoběhu se po nastavení klimi na LO zvedne okamžitá spotřeba z 0,5l/h na 0,7l/h (u ohřátého motoru). Já s tím měl taky problém, klimakompresor a nějaké čidlo bylo KO. Musíš zajet do servisu, aby zjistili, zda je tam dost chladícího media a udělali diagnostiku, doma s tím nic neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.