jardakm Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Prosím o radu jak se dostat ke svorkovnici zadního třetího brzdového světla,pravděpodobně tam zatéká z hadičky ostřikovače a skratuje dráty světla,to svítí pořád tak na 50% dokud voda nevyschne.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 no, jednou jsem se o to pokousel kvuli podobnymu problemu, ale nejak jsem nemel to srdce na to to ze sloupku servat. Dostal jsem se do pulky a potom uz to zaboha vytrhnout neslo. Jestli na to ma nekdo figl, sem s nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Zdarec, nemohl by mi někdo poradit s názvy dílů? Konkrétně jak jsou u combíka v kufru ty 3 šedé plasty (1 je na stropě uprostřed a 2 po okrajích ve vrchní části kufru). Potřeboval bych je vyměnit za nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.