Ondrero Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Tak co,je tu někdo kdo se těší tak jako já? Motiv koncertů = komplet Black album.... http://www.metallica.cz/hotnews.php?w=658 A na tuhle píseň se moc těšim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Metallica je fajn, ale čekám, až zase budou v Praze Sum 41, to půjdu znovu Jinak dobrej song. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Kurde to je tady jen samej hip-hoper? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Cože?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 No jak cože? Téma o Metallice a nikdo nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Ondrero , listky jsou ještě k sehnani ? byl jsem nakou dobu pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Ještě jooo https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Detail/568523/metallica-stani-standing- Ale už jich moc není.... Vše ostatní (u podia,tribuny)je vyprodané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 stani stači a jedem na metalicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Děláš si ze mě jen řiť,nebo fakt pojedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Pojedu , Rock mam v duši , ani posledni stouny jsem si neodpustil a U2 jakby smet jen me sere že kabati jsou vzdycky vyprodane a na mastereh jsem jako doma stejne jako kdysy na noci plne hvezd v trinci akorat ze tam uz padla uroven na nulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Jooo loni se mi koncert Kabátů líbil...Už aby přijeli chuligáni znova Na poslední Metallice jsem byl na fesťáku Sonisphere,ale to bylo lidí jak sraček ,takže jsem si to až tak neužil... Loni Iron Maiden + Korn taky paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Tak loni jsem stihnul jen Rammsteiny ,ale letosni Metalica mi sedla primo na nucenou dovolenou , uaaa . dik za info ,zas bych propasnul neco na cem musim byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 OU JEEEEE Rammsteiny snad v životě neuvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Nebul kluci se maji dobře, akorat že letos koncetrujou po americe, staty kanada , ale mam dojem že přišti turne zas bude evropske . Ja už na nich byl podruhe poprvemam dojem že v 2005 jak měli předskokana Apocaliptycu ,a le musim uznat že dokaži udělat perfektni show, jako Lordi Ti tez byli boži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 OOO tak nakonec tu je s kým pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 a to je jen dobře, jsem rad že nejsem sam kdo nema v autě nake tuc tuc nebo podobne veci posledni tyden jedu na epice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 no ja ujizdim na metallice jako svin a tuc tuc nebo rytmuse bych v kokte nepustil (by mi nafackovala ) jinak jsem byl loni na masters a totalne me dostaly ektomorf a jejich "morspit" ale taky samo twisted sisters kteri byly konecne v cr a na to jsem hrdy boze, to byl prokalenej tyden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 No a máš lupen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Hrozně se mi líbí 58 minuta....2há polovina One a pak All nightmare long....Má nejhranější skladba v Guitar HERO a taky parádní věc v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 lupen nemam... jedu s pritulkou a brachou koktuli do italie btw ma oblibena je cliffovo "orion" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 A já si myslel že jsem tu jedinej rock-punk-metalovej hašišák . Tenhle koncik si teda nechám ujít,ale zato jedu 8.5. do Pardubic na JUDAS PRIEST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Ripere je nas tu vic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 ja už mam listky i na My Riot ,ale to vam kluci ani nic neřika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 My Riot mi tedy nic neříká....Ale z Residenta evil 4 na PS2 si pamatuju na Riot gun.... Takže něco málo mi to řeklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Hod si to do you tube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.