Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Metallica je fajn, ale čekám, až zase budou v Praze Sum 41, to půjdu znovu :) Jinak dobrej song.

• Autor

Kurde to je tady jen samej hip-hoper? :kol-28:

Cože?!

• Autor

No jak cože?

Téma o Metallice a nikdo nic :kol-28:

Ondrero , listky jsou ještě k sehnani ? byl jsem nakou dobu pryc :D

stani stači :D a jedem na metalicu :band:punk::rock::kol-29::band

• Autor

Děláš si ze mě jen řiť,nebo fakt pojedeš? :kol-28:

Pojedu , Rock mam v duši , ani posledni stouny jsem si neodpustil a U2 jakby smet ;) jen me sere že kabati jsou vzdycky vyprodane a na mastereh jsem jako doma :D stejne jako kdysy na noci plne hvezd v trinci akorat ze tam uz padla uroven na nulu

• Autor

Jooo loni se mi koncert Kabátů líbil...Už aby přijeli chuligáni znova :kol-28:

Na poslední Metallice jsem byl na fesťáku Sonisphere,ale to bylo lidí jak sraček :kol-28: ,takže jsem si to až tak neužil... :kol-32:

Loni Iron Maiden + Korn taky paráda...

Tak loni jsem stihnul jen Rammsteiny ,ale letosni Metalica mi sedla primo na nucenou dovolenou , uaaa . dik za info ,zas bych propasnul neco na cem musim byt

• Autor

OU JEEEEE :rock:

Rammsteiny snad v životě neuvidim :kol-26:

Nebul :D kluci se maji dobře, akorat že letos koncetrujou po americe, staty kanada , ale mam dojem že přišti turne zas bude evropske ;) . Ja už na nich byl podruhe :D poprvemam dojem že v 2005 jak měli předskokana Apocaliptycu ,a le musim uznat že dokaži udělat perfektni show, jako Lordi Ti tez byli boži ;)

• Autor

OOO tak nakonec tu je s kým pokecat :kol-47::punk:

a to je jen dobře, jsem rad že nejsem sam kdo nema v autě nake tuc tuc nebo podobne veci :D posledni tyden jedu na epice :D

• 4 týdny později...

no ja ujizdim na metallice jako svin :) a tuc tuc nebo rytmuse bych v kokte nepustil (by mi nafackovala :D ) jinak jsem byl loni na masters a totalne me dostaly ektomorf a jejich "morspit" ale taky samo twisted sisters kteri byly konecne v cr a na to jsem hrdy :) boze, to byl prokalenej tyden... :)

• Autor

No a máš lupen ? :kol-28:

• Autor

Hrozně se mi líbí 58 minuta....2há polovina One a pak All nightmare long....Má nejhranější skladba v Guitar HERO a taky parádní věc v autě :rock:

lupen nemam... :( jedu s pritulkou a brachou koktuli do italie :) btw ma oblibena je cliffovo "orion" :)

A já si myslel že jsem tu jedinej rock-punk-metalovej hašišák :band .

Tenhle koncik si teda nechám ujít,ale zato jedu 8.5. do Pardubic na JUDAS PRIEST :rock:

Ripere je nas tu vic :D :D :D

ja už mam listky i na My Riot ,ale to vam kluci ani nic neřika ;)

• Autor

My Riot mi tedy nic neříká....Ale z Residenta evil 4 na PS2 si pamatuju na Riot gun.... :kol-28:

Takže něco málo mi to řeklo :kol-28:

Hod si to do you tube ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.