exmen Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 mám problem,koupil sem budíky s maxidot,spojil je s jednotkou,nakodoval kliče a vše funguje jak má až na rychlost ukazuje mi asi o 25 míň..jedu přes 100 a ukazuje mi to 70 a pod. v kodování budíku jsem narazil na to že mi nejde změnit poslední číslo který udává motor..mám tdi 66kw ALH a potřebuji mít na konci kodování číslo 2 ale v budíkách mi to poslední číslo nejde změnit mám tam pořád 5..potřebuji poradit jak to vyřešit...jestli jsou to can budíky tak jestli stačí změnit kodování abs..nevím si s tím rady..a ještě mě na těch budíkách neukazuje teplota.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Řešily jsme to v pátek na mém autě ten samý problém . Dělal to můj nej servisák přes elektriku ,Vagem to nešlo ani koko tak spustil super vaga a ejhle vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Horst Fuchs radí,když nejde VAG zapni si SUPER VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exmen Vloženo 12. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 supervaga mám taky..nevíte co s tím teda udělat?budíky sou pořád nastavený na CAN a nejdou změnit..když napíchnu abs a čtu rychlost z vag tak to snímá dobře ale do budíku se to už nedostane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.