Dostál Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Ahoj Občas tahám karavan nebo vozím v kufru těžší věci a auto si pak hodně sedá na zadní nápravu. Pořídil jsem si přídavné pružiny. Jsem s nimi moc spokojený, montáž je jednoduchá, dávají se dovnitř do hlavních pružin. Mají progresivní účinek, takže při jízdě s prázdným autem se projevují minimálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 To bych si tam radči udělal vzduchové měchy ale to je moc práce. na kolik ta sranda vyšla to jsou origo pružiny do pružin nebo univezrál taky pokukuji po karavanu tak jen pro info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dostál Vloženo 14. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Stály 4 tisícovky, jsou z Holandska, dělají různé typy s certifikací pro dané vozy. Mám je přes internet od nějaké firmy z Dolních Ředic u Holic. Jméno už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.