Publikováno Březen 15, 201213 r Tak jsem se těšil, až si k autu přeberu také letní kola a nakonec se není na co těšit. Firma nakupuje auta se všemožnými disky, někdy neoriginálními - netuším, zda má letní kola jsou přesně ta z fotky, nebo velmi podobná, nic to však nemění na tom, že i originály vypadají lépe - v dubnu uvidím, jak sedí na autě, žádný zázrak to ale asi nebude.. Když jsme u toho, pochlubte se vy, co nazujete
Březen 15, 201213 r houmiku zase s těma fialovyma provokuješ? jinak vlaken o alu je tu spousta , stači hledat , třeba miss alu
Březen 15, 201213 r Autor mně to jen tak napadlo, upřímně v hospodě nehledám, od toho je to hospoda, duplicit je tady asi hodně Fialová jsou vskutku odvážná , ne však tak fádní, jako mé letní 15" :-\ Momentálně je na nich však už de facto sjetý vzorek 195/55 R15, zkusím si tam objednat 205/50 R15, snad by mohly vypadat lépe Upraveno Březen 15, 201213 r od _Denis_
Březen 16, 201213 r Autor Vzhledem k rozmanitosti by si firma nevšimla, kdybych si tam taky dal 16", ale škoda peněz, investovat do cizího Upraveno Březen 16, 201213 r od _Denis_
Březen 16, 201213 r Autor Jsem sice zastáncem originálů, máš je však pěkné - u těch mých nevidím problém ani v 15", ani v tom, že je to Alutec, vadí mi spíše ten zakulacený design, který se k celkově hranaté Octavii vůbec nehodí. Tím tuplem ne, když jsou kola mírně vyboulená ven a přitom nejlépe to vypadá, když jsou přesně naopak.. Upraveno Březen 16, 201213 r od _Denis_
Březen 27, 201213 r Autor Tak jsem to nevydržel a dovezl jsem si dnes zánovní 16" Vegy Byly však bohužel používány v zimě a na některých místech mají "rez" - boule pod barvou. Neví někdo, jak to opravit? (neberme teď profi společnosti vč. lakování, pískování.., to beru až jako krajní možnost)...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.