_Denis_ Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Tak jsem se těšil, až si k autu přeberu také letní kola a nakonec se není na co těšit. Firma nakupuje auta se všemožnými disky, někdy neoriginálními - netuším, zda má letní kola jsou přesně ta z fotky, nebo velmi podobná, nic to však nemění na tom, že i originály vypadají lépe - v dubnu uvidím, jak sedí na autě, žádný zázrak to ale asi nebude.. Když jsme u toho, pochlubte se vy, co nazujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Tema o alu uz tady nekde bude, netreba zakladat novy. 8,5 x 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 houmiku zase s těma fialovyma provokuješ? jinak vlaken o alu je tu spousta , stači hledat , třeba miss alu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 (editace) mně to jen tak napadlo, upřímně v hospodě nehledám, od toho je to hospoda, duplicit je tady asi hodně Fialová jsou vskutku odvážná , ne však tak fádní, jako mé letní 15" :-\ Momentálně je na nich však už de facto sjetý vzorek 195/55 R15, zkusím si tam objednat 205/50 R15, snad by mohly vypadat lépe Editováno: 15. Březen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Neboj já to budu kalit taky na 15".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 je nas vicero nejspis:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Ja budu prasatko a i na fabce budou , ale 16" Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 (editace) Vzhledem k rozmanitosti by si firma nevšimla, kdybych si tam taky dal 16", ale škoda peněz, investovat do cizího Editováno: 16. Březen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demon22 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 (editace) ja sem koupil takove Editováno: 16. Březen 2012, autor: demon22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 (editace) Jsem sice zastáncem originálů, máš je však pěkné - u těch mých nevidím problém ani v 15", ani v tom, že je to Alutec, vadí mi spíše ten zakulacený design, který se k celkově hranaté Octavii vůbec nehodí. Tím tuplem ne, když jsou kola mírně vyboulená ven a přitom nejlépe to vypadá, když jsou přesně naopak.. Editováno: 16. Březen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Tak jsem to nevydržel a dovezl jsem si dnes zánovní 16" Vegy Byly však bohužel používány v zimě a na některých místech mají "rez" - boule pod barvou. Neví někdo, jak to opravit? (neberme teď profi společnosti vč. lakování, pískování.., to beru až jako krajní možnost)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.