jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Dandysi ja to tusil ze se taky pridas k diskuzi ale ta byla perfekto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Tak nové TT je někde jinde, jak vzhledem tak cenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Oooou to chcííí :kol-28: http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/tt-coupe/10000185?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 No ja bych si ověřil vše podle vin a pokud to bude ok tak bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Noo jooo když já musím ještě půl roku Octávku splácet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 ou, tak to uz je horši ... ja už si fabinku dosplacel ,tedka uz jen doinvestovavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Za půl roku se toho ještě změní ...Ale ty koníky,6 kvaltů a 4X4? No to je přesně pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Neboj, takovych jeste bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Staci skouknout nemecky ebay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 (editace) No ono se říká že pravou lásku pokáš jen jednou za život, ale takové TTcko najdes znova, mozna jeste lepe vybavene. TT jsem kdysi taky chtěl, ale nakonec mám taky Octu. Do budnocna plánuju 350Z Editováno: 21. Březen 2012, autor: Morris_3nec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Nooo to je taky hroozně moc vymazlený auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Ja chci to porshe Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Ještě jeden inzerát se mi líbí...A už je na tam hrozně dlouho a teď o 10 zlevnil... Líbí se mi ten obsah a kW.Akorát bych nechtěl automat Není to sice žádná 911,ale líbí se mi víc než 944,kterých je docela dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 944 to neni porshe tak hod sem link ,rad se kouknu ale automat ne e , to neni jizda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 http://www.sauto.cz/osobni/detail/porsche/928/9622684?goFrom=list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Asi budu mit doma bordel to je nadhera, prace jak na kostele ale vypada to že vše je v origo stavu spolu s interierem ,a to se jen tak nevidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Ale ten automat no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 jedina vada na krase jinak je to kus vše origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Ty jakožto větší odborník než já...proč myslíš,že stojí tak málo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 tak je to tim že je to něco jako baby porshe , jak to vezmeš porshe z motorem vepředu a taky ten stav , majtel piše že dlouho stal takže určitě potřebuje mensši generalku a jak se koukam na ten lak tak určo by to chctělo obnovit, zrenovovat kola, pořadně vyprat interier, to už maš alespon na 100tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Ale jakej motor .Už je tam ten inzerát fakt dlouho a mít peníze tak ho vemu...i když by mělo jen stát v garáži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 ja bych takovou sumičku našel ale moje by mě zabila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 No to je další věc Jsme na tom podobně...moje zase nechce ani slyšet o prodeji Octávky...Když se o tom jen zmíním tak se pěkně nafoukne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 jo tak to je něco jak jsem ji řikal že prodam berušku a pořidim si oktu , jej to bylo .. tak fabinka je v garaži a doskladavam pašika, potřebuju jednoh otěžkeho spotřebaka ale takova leštěnka by mi taky bodla, a to porshe ma u mne jeste jeden plus , je muj ročnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.