Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Já jsem 87 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 a tak to je podobne ,taky svitiš v noci po černobylu ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Nesvítím,ale občas mě bolí moje třetí ruka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 :D :D jo jo , a pak že zařeni k nam nepřišlo .. spatky k tematu ... vysvetli svoji že prshe proste do rodiny patri , ja to měl těžke jak jsem ukazal tu kupu dilu v garazi a prazdnou kastli pašika a řekl že jednou z toho bude auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 No a ona na to ...kam dáme nákup?Kam dáme kola až pojedeme na výlet?No asi to znáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 :D :D jako u mně doma ,až na ty kola :D to je něco jako na podzim jsem si pořidil fest vyhodnš fiata seihento, a on a, co to je za pixlu a kam ma dat nakup a to že to byl abarth to ji vubec nezaimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 No mě by taky hnala...abarth neabarth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 A tak zustal v rodine, uziva si ho moje sestricka me by jej bylo lito prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Hmm vyčůrané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 (editace) to vis nak to bylo treba vyresit Editováno: 22. Březen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Bral bych starší verzi TT s motorem V6 3.2 automat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 No ono se někde psalo,že ten motor je docela na to auto těžkej...jakože jízdní vlastnosti nic moc... A já mám 1.8T rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.