Mokros Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Zdravím odborníci ... Potřebuji poradit, nevíte nebo neznáte tento subwoofer popřípadně výkon a značku nic na Subwooferu není ani zevnitř a ani výrobce jen to potřebuji pro info ať vím díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 30. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Tady je foto zapoměl jsem na něj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 (editace) To máš v autě?? nebo je to fotka z netu? Není to náhodou jen domácí výroba, koupená ,,tuba" domontovanej basak? Tu ,,tubu"-ozvučnici seženeš za 900kč jistě i méně a basák tam dáš podle libosti..(průměru) ne ? Editováno: 30. Březen 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 31. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 No ono něco jsem našel na internetu kukněte se na to prý je to origoš http://auto.aukro.cz/subwoofer-basova-tuba-i2232417548.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Takže předpokládám sháníš něco do svého auta?? Na tom dkazu, no nejsem odborník, ale moc mi to jako originál nepřipadá - tovární výroba nevím co tím myslí ono tu tubu dělají jako továrku a ten reprák asi taky tudíš moc nekecá, ale stejně si myslím, že je to koupená ozvučnice + reproduktor. Záleží jaké máš nároky na hudbu, kolik cheš investovat atd. Já měl set koupenej od Dexonu a spokojenost byla veliká, jsou možná dražší. (máš tam hodně na výběr, můžeš kombinovat, ale chce to si od nich nechat poslat katalog a koumat. Pokud chceš jen aby ti to ,hrálo a dunělo" bude ti stačit cokoliv podobného na aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.