Duben 26, 201213 r právě no, a dělaj to většinou řidiči fábek, asi nechápou jaktože tam mám denní a oni ne
Duben 26, 201213 r Autor Myslim ze JaKr nechtel zaplatit pokutu za to,ze mu svitily zadni obrysovky zaroven s dennima a u soudu vyhral. Takze vysledek je, ze to tak lze Na me ze zadu blikaji a nekdy i lidi, co sami maji denni sviceni
Duben 26, 201213 r Autor Jednou volal do radia nejaky chlapek a tvrdil,ze ho stvou lidi s dennim svicenim a mlhovkama...nevim cim je to tak strasne, ze denni sviceni nekoho muze stvat
Duben 26, 201213 r no když už jsme u týhle debaty, tak se setkávám s názorama, že denní svícení je blbost, že pak auto zezadu nejde vidět, když nesvítí Tohle mě dostává a odpovídám, že když nevidí ve dne auto, tak ať radši odevzdá řidičák
Duben 26, 201213 r Barisi ,maš svatou pravdu to je celkem těžke si tunoveho cvrčka nevšimnout Marku muže štvat , zavidi
Duben 26, 201213 r Autor baris: plny souhlas :D Pry prehledl jsem auto predemnou...normalka, tohle rikam bezne
Duben 26, 201213 r Autor jozzi: Ma stodvacku, tak mu je blbe zdvojnasobit cenu auta zrovna dennim svicenim
Duben 26, 201213 r ale cenu 120 zdvojnasobiš už plnou nadrži a jak piše Baris , mlhovkama ne , ty patři do mlhy
Květen 3, 201213 r ty budiky co tu mas nejsou od adlerose adleros je ma bile jsou moje ja mam bilo cervene
Květen 3, 201213 r Autor Je to tak, spletl jsem se To vis, blizi se 90 predelanych podsviceni, takze mejte trosku pochopeni
Květen 3, 201213 r tak to je super,drzim ti palce jen tak dal a co moje zadni svetla,sel bys do toho na LED??
Květen 4, 201213 r Tady pro inspiraci přidávám foto svých budíku(foceno mobilem takže kvalita nic moc) Práce samozdřejmě S-talker
Květen 8, 201213 r marku umiš to i na octe O1 ? sviceni jen ručiček ? Upraveno Květen 8, 201213 r od libor.kratas
Květen 8, 201213 r jedna se po zapnuti kličku jako deni sviceni, tak to je super aspon nemusim k vaskovi uz se musim dokopat k tobe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.