jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jo tak to se mi stalo dneska čuměl až malem nabral bilbord Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 právě no, a dělaj to většinou řidiči fábek, asi nechápou jaktože tam mám denní a oni ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Myslim ze JaKr nechtel zaplatit pokutu za to,ze mu svitily zadni obrysovky zaroven s dennima a u soudu vyhral. Takze vysledek je, ze to tak lze Na me ze zadu blikaji a nekdy i lidi, co sami maji denni sviceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 však bliknul bych si i ja ,ale to trobeni mi leze na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Jednou volal do radia nejaky chlapek a tvrdil,ze ho stvou lidi s dennim svicenim a mlhovkama...nevim cim je to tak strasne, ze denni sviceni nekoho muze stvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 no když už jsme u týhle debaty, tak se setkávám s názorama, že denní svícení je blbost, že pak auto zezadu nejde vidět, když nesvítí Tohle mě dostává a odpovídám, že když nevidí ve dne auto, tak ať radši odevzdá řidičák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Barisi ,maš svatou pravdu to je celkem těžke si tunoveho cvrčka nevšimnout Marku muže štvat , zavidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 baris: plny souhlas :D Pry prehledl jsem auto predemnou...normalka, tohle rikam bezne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 jozzi: Ma stodvacku, tak mu je blbe zdvojnasobit cenu auta zrovna dennim svicenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ale zas jako když někdo svítí mlhovkama jako denníma, tak to zas odsuzuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ale cenu 120 zdvojnasobiš už plnou nadrži a jak piše Baris , mlhovkama ne , ty patři do mlhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 baris: to chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 v dnešní době už to je s tou nádrží pravda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Tim zdvojnasobiš těch aut vic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 ty budiky co tu mas nejsou od adlerose adleros je ma bile jsou moje ja mam bilo cervene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Je to tak, spletl jsem se To vis, blizi se 90 predelanych podsviceni, takze mejte trosku pochopeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 tak to je super,drzim ti palce jen tak dal a co moje zadni svetla,sel bys do toho na LED?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Jo sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Tady pro inspiraci přidávám foto svých budíku(foceno mobilem takže kvalita nic moc) Práce samozdřejmě S-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 moc hezké - kolik si za ten štít účtuješ a jak dlouho to trvá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Mas SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 (editace) marku umiš to i na octe O1 ? sviceni jen ručiček ? Editováno: 8. Květen 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Jasne, na cemkoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 jedna se po zapnuti kličku jako deni sviceni, tak to je super aspon nemusim k vaskovi uz se musim dokopat k tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.