Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Stalker: nechceš se sem přestěhovat? Potrebuju dokodovat nějaký vecicky na auto :rolleyes:

• Autor

Stehovat se budu, nejspis do MB ;)

sem prvni na rade ;) takze do fronty :D

luky zapoměň ... já přez bolku jezdim za mama :D a navíc to mam blíž nežty .. krásných 60 km.

z prahe kam jezdim kazdej den to mam co by kamenem dohodil :D a z Markem sme se uz domlouvaly na FB :D

• Autor

Ale devcata, nehadejte se tu :D :D :D

Vpohode zvladnu vas oba :) navic azriel chce jen neco dokodovat prece ;)

Jooo jenom prece.... a navíc já fb nemam a ani ho nechcu.

nechcu, nechcu..... taky te to pohlti neboj se .D donutej te k tomu :D

• Autor

Dneska jsem delal podsviceni s origo led diodami, podle meho nazoru to vypadalo fakt dobre, fotky bohuzel zatim nemam, ale netaha to oci, sviti to decentne....nevyhoda je, ze jsou trosku drazsi. Zkusim dat fotky obou verzi, ati si pak kazdy vybere tu, ktera se mu libi vice :kol-47:

kdyz mam regulaci podsvitu a nejakejma odporama to dokazes stahnout ne ? ;)

a o jak moc jsou drazsi ? o 3 - 5 kc ? :D

Luky tak toho bych se nebál.... fb je fakt ne.

dobre,... beru te za slovo :D popovidame si za par let :D o tomhle tematu :D

• Autor

Taky jsem FB nechtel, ale na druhou stranu jsem ziskal kontakty i na lidi, ktere jsem nevidel uz dlouhou radu let a rad jsem s nimi pokecal :) Na druhou stranu diky FB jsem zjistil, ze muj znamy a spolupracovnik mel vaznou nehodu a zahynul....bez FB bych to doted nevedel. Ale to jen tak okrajove.

Ten rozdil se promitne podle vybavy :) Vic na FB :D

Já ti v pm zitra napíšu co bych chtěl dokodovat .a domluvíme se

• 1 měsíc později...

Zdravim,

nasel by se nekdo z Prahy a okoli, kdo by me udelal modro-bily podsvit na O II?

Predem diky

Upraveno od Jasanek

• 2 týdny později...

ahoj vsem, chtel ych si zmenit barzu podsviceni(Felicia) nenasel jsem ze by se tu resila. Chci se jen zeptat existujou modry zarovky? Co vim nasel jsem jsem bily. Dal bych tam i diodu, ale nevim z ceho mam vzit napajeni, aby svitili jen kdyz jsou zapli svetla, protoze z tlacitka svetel to asi nepujde dik

• Autor

Jasanek: momentalne jsem cca 50km od Prahy, takze pripadne by se dalo domluvit na predelani ;)

ttomino: modre zarovky jsou, ale sviti to divne...spis bych to predelal na LED a napajeni ber z mist, kde puvodne byly zarovky.

• 3 týdny později...

Zdarec hoši budu podsvicovat a potřeboval bych vědět kolik diod je na budíkách budu dělat bílý budíky a červený ručičky :) tak kdyby někdo mohl kolko mám objednat :kol-31::kol-47: abych to nerozdělal a nemusel shánět diody

• 2 týdny později...

Jen tak informačně Marku, jak dlouho to přibližně trvá ta práce. Dejme tomu že komplet celý podsvit interiéru.

• 3 týdny později...

čau lidi, taky by se mi líbila změna podsvícení, jo a s-talker si borec. Jsem sice z (poměrné) dálky, ale můžu se zeptat kde bydlíš, bych do rozumnejch km přijel :-D :-D. Co bych musel sehnat? Mám Fabii I.

Napis mu SZ je tedka celkem pomerne mobilni ;)

• Autor

Dekuju :-) bydlim v Karvine, ale ted jsem u Mlade Boleslavi :-)

Tak to už není, tak deleko. :-). Co bys potřeboval k předělání? Jak dlouhy by to +- trvalo, cena? Koukal jsem na foru a tuhle otázku jsem tam nenašel :-). Zatim díky :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.