Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dneska jsem delal podsviceni s origo led diodami, podle meho nazoru to vypadalo fakt dobre, fotky bohuzel zatim nemam, ale netaha to oci, sviti to decentne....nevyhoda je, ze jsou trosku drazsi. Zkusim dat fotky obou verzi, ati si pak kazdy vybere tu, ktera se mu libi vice :kol-47:

Vloženo

Taky jsem FB nechtel, ale na druhou stranu jsem ziskal kontakty i na lidi, ktere jsem nevidel uz dlouhou radu let a rad jsem s nimi pokecal :) Na druhou stranu diky FB jsem zjistil, ze muj znamy a spolupracovnik mel vaznou nehodu a zahynul....bez FB bych to doted nevedel. Ale to jen tak okrajove.

Ten rozdil se promitne podle vybavy :) Vic na FB :D

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

ahoj vsem, chtel ych si zmenit barzu podsviceni(Felicia) nenasel jsem ze by se tu resila. Chci se jen zeptat existujou modry zarovky? Co vim nasel jsem jsem bily. Dal bych tam i diodu, ale nevim z ceho mam vzit napajeni, aby svitili jen kdyz jsou zapli svetla, protoze z tlacitka svetel to asi nepujde dik

Vloženo

Jasanek: momentalne jsem cca 50km od Prahy, takze pripadne by se dalo domluvit na predelani ;)

ttomino: modre zarovky jsou, ale sviti to divne...spis bych to predelal na LED a napajeni ber z mist, kde puvodne byly zarovky.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdarec hoši budu podsvicovat a potřeboval bych vědět kolik diod je na budíkách budu dělat bílý budíky a červený ručičky :) tak kdyby někdo mohl kolko mám objednat :kol-31::kol-47: abych to nerozdělal a nemusel shánět diody

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...