Pete Zatecka Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Dobry den, pouzivam radio Swing s GSM bluetooth II a MT iPhone s nahranou navigaci Tomtom. Poradite mi, prosim, jak nastavit tuto sestavu tak, aby pri priparovanem telefonu s radiem byly slyset hlasove pokyny z navigace telefonu? Pokud je telefon priparovany k radiu, rad bych slysel hlasovy pokyn z navigace v repro tak, ze se ztisi hudba a bude slyset hlasovy pokyn. Aktulne hlasove pokyny neslysim z repro vubec, pokud je telefon priparovany. O starsiho orig. radia v Octavii I toto bylo mozne. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Také mám tento problém.Má někdo nápad,radu.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sikus Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Dobrý den, podařilo se nalézt nějaké řešení? Problém je řešený již před lety, ale mám teď stejný problém. Škoda Fabia, autorádio propojím přes bluetooth s telefonem Huawei P8 a spustím navigaci Waze. V autorádiu přes Média a Bluetooth navigační povely slyším. Rád bych ale dosáhl toho, aby hrálo rádio a navigační povely přerušily/ztlumily rádio. Dá se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.