Publikováno Květen 4, 201213 r caute, blbne mi dobíjení... docetl jsem se tu ze budou bud provalená nejaka dioda, nebo regulátor ... uhliky jsou v poho .. no kdyz nabiju baterku dam ji tam, tak zhruba tri dnz jezdim a ani neproblikne. zniceho nic pak obcas problikne, pri rozjeti zhasne a pak uz jen napolo sviti a pohasnou mi kontrolky i svetla a baterka vybita... asi klasika, co sem tak vypátral. ALE, mám k dispozici druhejt altik, ale je jinej. ja mam 1.3MPi (ctyrbod) a ten altik je z 1.3MPi, ale rok nekde 2000/2001 nevim presne.. da se to zamenit ? nebo co by se muselo predelat, pokud to teda vubec jde a pokud ne, da se z toho druheho altiku neco pouzit ? treba ty diody, regulator, uhliky, nebo neco co by mi pomohlo ? kdyby to slo, tak at zbytecne nemusim nic kupovat... prikladam foto... diky za kazdou radu !!
Květen 9, 201213 r Tvůj je Magneton pětidrážková řemenice, Ten navíc je Bosch šestidrážková řemenice. Nic nepoužiješ Jakýkoliv slušný autoelektrikář ti tvůj alternátor zrepasuje Cena podle potřebných dílůBěžně cca 1000,- až 1300,-
Květen 10, 201213 r Autor jojo ten altík Bosch je asi z 1.6, protože mu chybí ten štelovací čurament nahoře a řemen se šteluje přes napínací kladku. ale sehnal jsem starší regulátor s delšíma uhlíkama a dává mi to teď na volnoběh se světlama a rádiem 13.68-13.75V ...i tak by to melo byt pres 14V , tak nevim kde je jeste chyba. pred tim mi to davalo 12.1 a se svetlama na volnobeh 11.6V .. ale dobijení už neprosvecuje
Květen 10, 201213 r To vypadá na diody, celý můstek je kolem 250Kč + práce pokud nezvládneš sám. Stačí rozebrat a proměřit diody.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.