Host Kebis Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Mám takovej problém,chci přeměnit intoš.Mam starou palubku v sedym a chtěl bych to komlet do cerny.To neni problém.Ale mam na vyměnu tapecy komplet do elektriky ale v současný době tam mám švihadla.Otázka zní,kolik by me to asi tak stalo dát všechny okna komplet do elektriky a jestli se to dá vůbec sehnat?Do skodovky ale nejdu,to jsou vydřiduši.Myslel jsem třeba na vraku.Poraďte!! Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Ahoj ,zkus napsat na cosby@centrum.cz mám pocit ,že to tu nabízel komplet předělání do elektriky na celý auto za deset tis. ,ale raději napiš nejsem si moc jistej Cosby ti to řekne přesně čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Mám takovej problém,chci přeměnit intoš.Mam starou palubku v sedym a chtěl bych to komlet do cerny.To neni problém.Ale mam na vyměnu tapecy komplet do elektriky ale v současný době tam mám švihadla.Otázka zní,kolik by me to asi tak stalo dát všechny okna komplet do elektriky a jestli se to dá vůbec sehnat?Do skodovky ale nejdu,to jsou vydřiduši.Myslel jsem třeba na vraku.Poraďte!! Díky!! Do Skodovky ani nechod, jak rikas... Predek, s tim, ze ti zaslepi klicky, daji tam takove bobky a udelaji ti tlacitka na stahovani bud ve dverich, ale spise nekde u rucni brzdy... A chteji neco kolem 12000,- tedy chteli pred 2 lety.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.