Přejít na obsah

Okna do elektriky

Host Kebis

Doporučené příspěvky

Mám takovej problém,chci přeměnit intoš.Mam starou palubku v sedym a chtěl bych to komlet do cerny.To neni problém.Ale mam na vyměnu tapecy komplet do elektriky ale v současný době tam mám švihadla.Otázka zní,kolik by me to asi tak stalo dát všechny okna komplet do elektriky a jestli se to dá vůbec sehnat?Do skodovky ale nejdu,to jsou vydřiduši.Myslel jsem třeba na vraku.Poraďte!! :( Díky!! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám takovej problém,chci přeměnit intoš.Mam starou palubku v sedym a chtěl bych to komlet do cerny.To neni problém.Ale mam na vyměnu tapecy komplet do elektriky ale v současný době tam mám švihadla.Otázka zní,kolik by me to asi tak stalo dát všechny okna komplet do elektriky a jestli se to dá vůbec sehnat?Do skodovky ale nejdu,to jsou vydřiduši.Myslel jsem třeba na vraku.Poraďte!! :( Díky!! :)

Do Skodovky ani nechod, jak rikas... Predek, s tim, ze ti zaslepi klicky, daji tam takove bobky a udelaji ti tlacitka na stahovani bud ve dverich, ale spise nekde u rucni brzdy... A chteji neco kolem 12000,- tedy chteli pred 2 lety..:disgust::D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...