Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím,vedel by niekto poradiť,pri diagnostike VCDS po vybratí jednotky a zadaní čo chceme nastavovať /priklad centralna elektrika/ treba vybrať bezpeč.pristup-16 a ďalej zadať kód,vo videu je to 31347,ale mne ho neberie,pravdepodobne je to na Octavia ll.Ja mám Superb 2011, 1,6/77kw,kod motora CAY,ďakujem

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj všem, mám pár věcí, co bych měl rád na Supovi a nevím, zda všechny vůbec jdou. Proto jsem chtěl poprosit nějaký borce zda neví, zda to jde (samozřejmě pokud se někdo bude chtít podělit o návod, nebudu se zlobit, díky moc, soused má VCDS 24.7)

1. zamknutí nastartovaného vozu - viděl jsem, že to někdo kódoval, předpokládám, že na to člověk musí mít Kessy, jde to i s obyčejným klíčkem?
  2. ukazovat teplotu oleje od nuly - v MaxiDOTu jsem našel možnost ukazovat teplotu oleje, ale ukazuje až od 50°C, lze to "jen" od nuly nebo může ukazovat v zimě i do mínusu? Je někdo ochotnej se podělit o postup?
  3. teplota vody - vyčetl jsem, že ukazuje 90°C od cca 80°C do cca 106°C, viděl jsem někoho to měnit, aby ukazoval reálnou teplotu, řekne mi prosím někdo jak na to?
  4. vypnout stopstart - lze pouze změnou napětí (případně teploty) jak se psalo tady ve vláknu nebo lze i jinak? Koukal jsem, že editací tam byl doplněn postup pro odstranění áčka...
  5. lze na MaxiDOTu ukazovat teplotu nejen motorového oleje, ale i oleje v převodovce? Mám 6 st. manuál
  6. lze nastavit corner funkce do vyšší rychlosti?
  7. mám v interiéru LEDky, aby neproblikávaly nechal jsem vzadu uprostřed jednu klasickou žárovičku, lze nastavit že jsou vevnitř LEDky aby to neproblikávalo? V autorizáku neuměli...
  8. vyšší rychlost sahary - [shrnutí na konci] mám samozřejmě zohybanej celej intercooler od kamínků... ale do budoucna ho budu měnit a spolu s ním i měnit turbo, zvyšovat výkon, měnit převodovku... (ovšem zatím ne, až výhledově...) se zvýšením výkonu přijde i zvýšení tepla z motoru... kromě lepšího chladiče motoru... lze zvýšit rychlost větráků? Když se jede pila, tak se motor samozřejmě zahřeje, olej je přes 115°C a větráky jedou odhadově tak na 50%... Pouze jednou si pamatuji, že se roztočily víc a to bylo ve Španělsku - v autě 5 lidí, plnej kufr s rakví, stoupání do kopce na nějakou horu takže plyn skoro na podlaze, venku 47°C, klimatizace a olej tenkrát měl 126°C a voda (normálně se mi pohla rafička z 90!!!) 115°C, nikdy jindy se větráky tak aby byly slyšet nerztočily... Prostě je to nastaveno na ticho a ne na neničení auta... Abych to shrnul - lze upravit aby např. při teplotě vody 92°C se větráky spustily na těch 50%, při 94°C na 75% a při 96°C na 100%?
  9. kempovací mód - stačí mi větrák na 1. stupeň, nemusí topit, nic takového, Webasto nemam, lze nastavit aby při podržení "OFF" na Climatronicu po dobu např. 2 vteřin se zapl a zůstal zaplý dokud se nevypne nebo nenastartuje a nevypne motor? Nebo je to potřeba přes tlačítko a relé?
  10. sklopení zrcátek dolu aby byly vidět čáry při zařazení zpátečky - pokud se nepletu, tak je možné pouze u vozů, co mají "paměťový modul" a elektrické sedačky? U standartních sedaček to nejde?
  11. lze na MaxiDOTu nastavit aby se ukazoval tlak turba?
  12. lze nastavit aby se s dálkovými světly spustily i mlhovky a s vypnutím dálkových světel zase vyply? Pokud ne přes diagnostiku, asi půjde přes relé, že..?
  13. lze nastavit na MaxiDOTu aby zobrazoval, že se rozběhla regenerace DPF a že ještě běží? Případně i jak dlouho ještě poběží?
  14. lze vypnout chytré nabíjení? Aby se baterie nedobíjela jen při brždění a jízdě z kopce? Lze nastavit nabíjení na napětí baterie z 12,4V na 12,8V?

Předem všem děkuji.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...