Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Našel by se někdo z okolí Chrudimi, kdo by mi dokázal nakódovat zadní led světla na Superbu 2 combi 2014 po fl., tak aby svítila při denním svícení?

Děkuji.

• 1 rok později...

Zdravím,vedel by niekto poradiť,pri diagnostike VCDS po vybratí jednotky a zadaní čo chceme nastavovať /priklad centralna elektrika/ treba vybrať bezpeč.pristup-16 a ďalej zadať kód,vo videu je to 31347,ale mne ho neberie,pravdepodobne je to na Octavia ll.Ja mám Superb 2011, 1,6/77kw,kod motora CAY,ďakujem

• 1 měsíc později...

Potrebujem poradit ako na pevno aktivovat mrtvy uhol a pomoc pri cuvany. Kazdu chvilku sa mi to sami vypne.

• 2 měsíce později...

Ahoj všem, mám pár věcí, co bych měl rád na Supovi a nevím, zda všechny vůbec jdou. Proto jsem chtěl poprosit nějaký borce zda neví, zda to jde (samozřejmě pokud se někdo bude chtít podělit o návod, nebudu se zlobit, díky moc, soused má VCDS 24.7)

1. zamknutí nastartovaného vozu - viděl jsem, že to někdo kódoval, předpokládám, že na to člověk musí mít Kessy, jde to i s obyčejným klíčkem?
  2. ukazovat teplotu oleje od nuly - v MaxiDOTu jsem našel možnost ukazovat teplotu oleje, ale ukazuje až od 50°C, lze to "jen" od nuly nebo může ukazovat v zimě i do mínusu? Je někdo ochotnej se podělit o postup?
  3. teplota vody - vyčetl jsem, že ukazuje 90°C od cca 80°C do cca 106°C, viděl jsem někoho to měnit, aby ukazoval reálnou teplotu, řekne mi prosím někdo jak na to?
  4. vypnout stopstart - lze pouze změnou napětí (případně teploty) jak se psalo tady ve vláknu nebo lze i jinak? Koukal jsem, že editací tam byl doplněn postup pro odstranění áčka...
  5. lze na MaxiDOTu ukazovat teplotu nejen motorového oleje, ale i oleje v převodovce? Mám 6 st. manuál
  6. lze nastavit corner funkce do vyšší rychlosti?
  7. mám v interiéru LEDky, aby neproblikávaly nechal jsem vzadu uprostřed jednu klasickou žárovičku, lze nastavit že jsou vevnitř LEDky aby to neproblikávalo? V autorizáku neuměli...
  8. vyšší rychlost sahary - [shrnutí na konci] mám samozřejmě zohybanej celej intercooler od kamínků... ale do budoucna ho budu měnit a spolu s ním i měnit turbo, zvyšovat výkon, měnit převodovku... (ovšem zatím ne, až výhledově...) se zvýšením výkonu přijde i zvýšení tepla z motoru... kromě lepšího chladiče motoru... lze zvýšit rychlost větráků? Když se jede pila, tak se motor samozřejmě zahřeje, olej je přes 115°C a větráky jedou odhadově tak na 50%... Pouze jednou si pamatuji, že se roztočily víc a to bylo ve Španělsku - v autě 5 lidí, plnej kufr s rakví, stoupání do kopce na nějakou horu takže plyn skoro na podlaze, venku 47°C, klimatizace a olej tenkrát měl 126°C a voda (normálně se mi pohla rafička z 90!!!) 115°C, nikdy jindy se větráky tak aby byly slyšet nerztočily... Prostě je to nastaveno na ticho a ne na neničení auta... Abych to shrnul - lze upravit aby např. při teplotě vody 92°C se větráky spustily na těch 50%, při 94°C na 75% a při 96°C na 100%?
  9. kempovací mód - stačí mi větrák na 1. stupeň, nemusí topit, nic takového, Webasto nemam, lze nastavit aby při podržení "OFF" na Climatronicu po dobu např. 2 vteřin se zapl a zůstal zaplý dokud se nevypne nebo nenastartuje a nevypne motor? Nebo je to potřeba přes tlačítko a relé?
  10. sklopení zrcátek dolu aby byly vidět čáry při zařazení zpátečky - pokud se nepletu, tak je možné pouze u vozů, co mají "paměťový modul" a elektrické sedačky? U standartních sedaček to nejde?
  11. lze na MaxiDOTu nastavit aby se ukazoval tlak turba?
  12. lze nastavit aby se s dálkovými světly spustily i mlhovky a s vypnutím dálkových světel zase vyply? Pokud ne přes diagnostiku, asi půjde přes relé, že..?
  13. lze nastavit na MaxiDOTu aby zobrazoval, že se rozběhla regenerace DPF a že ještě běží? Případně i jak dlouho ještě poběží?
  14. lze vypnout chytré nabíjení? Aby se baterie nedobíjela jen při brždění a jízdě z kopce? Lze nastavit nabíjení na napětí baterie z 12,4V na 12,8V?

Předem všem děkuji.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.