Květen 19, 201213 r gratuluji slovákům a zítra jim budu fanfit, aby získaly zlatou a my aspon bronz ( každá medaile se cenní ) je pravda, že Slováci dnes hrali líp jak my, aspon mě to tak připadalo, se Švédama jsme předvedli daleko, daleko hezčí hru
Květen 19, 201213 r Autor dneska to bolo v našom týme o srdíčku a o dodržaní super taktiky,ktorú Vújtek našim naordinoval...zajtra držím palce,aby ste brali medaile a naši nech zopakujú Goteborg 2002 vo finále s Rusmi
Květen 20, 201213 r Gratuluji k postupu bratrům-budu jim fandit, nicméně zlatou získá Sborná. Hrajou fakt bezkonkurenčně.
Květen 20, 201213 r Ja som dufal vo finale ČR a SR. Škoda, ze to tak nevyslo. V roku 2002 tiez hrali rusi perfektny hokej a predsa sa podarilo zlato, tento rok to bude repete
Květen 20, 201213 r Gratuluji k postupu bratrům-budu jim fandit, nicméně zlatou získá Sborná. Hrajou fakt bezkonkurenčně. ani jsi netušil, jak blízko budeš pravdě. rusáci fakt hrajou výborně celý šampionát
Květen 20, 201213 r Autor tak tí Rusi boli fakt tento rok asi niekde inde ako ostatní...zaslúžene sú majstri sveta... pre našich však mám len jedno slovo a to ĎAKUJEME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Květen 21, 201213 r Ale vaaaazne... Mam pocit, ze aj keby sa spravil vyber sveta zo vsetkych ucastnikov sampionatu, proti Rusom by to nestacilo... Klobuk dole...
Květen 21, 201213 r Letos se rusi ukazali , ale kluci zo slovenska hrali moc dobre , dekuji panove , bylo to krasne mistrovstvi
Květen 28, 201213 r Autor "keby bolo keby"...hralo sa ako hralo a my máme striebro..takže načo to rozoberať
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.