octan Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Zdravím priaznivcov a znalcov SKODY Felícia 1,6. Moja otázka znie : Dá sa prečítať a poprípade nastaviť-preskúšať motorová jednotka ( MagnetiMarelli 61600.284.06 PV1 24.04.98 , Skoda 032 906 030 AG) VAG-COM-om IHR 304 ? Moja Felda - TMBEGF614W0868923. Aké mám vybrať r.jednotky? auto scan nenašiel ani prd.Donedávna som fungoval na Octávii ale na Felde ee. Čo sa týka volnobehu, tak je jedno či je motor studený alebo zohriaty volnobeh je nepravidelný-kolísavý až nakoniec zdochne. (sviečky,rozdelovač,VN kabeláž v poriadku) Motor nad 1000 otáčok - pieseň práce, ťah a sila. Len ten volnobeh chvílu ide ale väčšinou zdochne. Poradíte niekto ako vyriešiť ten problém s volnobehom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 A co klapka? Je vyčištěná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 20. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Klapka vyčistená, ale predpokladám že vyčistením som rozbabral základné nastavenie a bez funkčného pripojenia cez VAG nenastavím ani prd. Ako nastavím klapku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 (editace) Vpodstatě jestli nebyla klapka moc zanesená (kusy ,,špíny" že by se hodně změnil poměr ,,zavřeno-otevřeno) tak by to nemělo zas tak vadit i kdyby si nic nenastavil. Nemluvím z hladu ale z vlastní zkušenosti, mám to na profilu i vyfocený jak byla špinavá před a po. moc to vidět není ale stačí to.Klapku jsem sundal, očistil dal zpět a kamoš mi to hodil na VAG a byly tam jen nepatrné odchylky od ,,normálu" nevím jestli to tak platí vždy,.. Slabej nános byl i po obvodu uzavírání klapky. Editováno: 21. Květen 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.