Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

VAG-COM IHR 304.0 a Felicia 1,6 55kW - volnobeh 200 za min až nakoniec zdochne..

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím priaznivcov a znalcov SKODY Felícia 1,6. Moja otázka znie : Dá sa prečítať a poprípade nastaviť-preskúšať motorová jednotka ( MagnetiMarelli 61600.284.06 PV1 24.04.98 , Skoda 032 906 030 AG) VAG-COM-om IHR 304 ? Moja Felda - TMBEGF614W0868923. Aké mám vybrať r.jednotky? auto scan nenašiel ani prd.Donedávna som fungoval na Octávii ale na Felde ee.

Čo sa týka volnobehu, tak je jedno či je motor studený alebo zohriaty volnobeh je nepravidelný-kolísavý až nakoniec zdochne. (sviečky,rozdelovač,VN kabeláž v poriadku) Motor nad 1000 otáčok - pieseň práce, ťah a sila. Len ten volnobeh chvílu ide ale väčšinou zdochne. Poradíte niekto ako vyriešiť ten problém s volnobehom.

A co klapka? Je vyčištěná?

• Autor

Klapka vyčistená, ale predpokladám že vyčistením som rozbabral základné nastavenie a bez funkčného pripojenia cez VAG nenastavím ani prd. Ako nastavím klapku ?

Vpodstatě jestli nebyla klapka moc zanesená (kusy ,,špíny" že by se hodně změnil poměr ,,zavřeno-otevřeno) tak by to nemělo zas tak vadit i kdyby si nic nenastavil.

Nemluvím z hladu ale z vlastní zkušenosti, mám to na profilu i vyfocený jak byla špinavá před a po. moc to vidět není ale stačí to.Klapku jsem sundal, očistil dal zpět a kamoš mi to hodil na VAG a byly tam jen nepatrné odchylky od ,,normálu" nevím jestli to tak platí vždy,.. :kol-32: Slabej nános byl i po obvodu uzavírání klapky.

Upraveno od Toom

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.