Baldys Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Ahoj. Mám OC II,1,6 benzín.Má někdo zkušenosti jestli v pohodě utáhne karavan a váze cca 700 kg? Letos s ním chci jet do Chorvatska na Istri a nevim jestli to auto dá. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 a proč by to nedalo, karavan zahákni za auto a vyzkoušej to doma kolem komínu, na Istrii jsem byl sice bez karavanu a záleží jak využiješ dálnici, já na 90% cesty dálnice SK,A,SLO,HR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel69 Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 1.6 jsem mel v minule octavce, myslim ze je to slusny moturek. Pokud mate tazne zarizeni original nemel by byt problem (u originalu je myslim upravene chlazeni motoru - coz je myslim na delsi trasu dulezite) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.