onder Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 (editace) Zdar pani, mam mensi problem s mechanickym zoradovanim praveho predneho svetlometu. Pri toceni nastavovacej sruby do akelkolvek strany sa parabola nehybe, tak som svetlo demontoval a pozrem som sa na to blizsie. Parabola sa pod mensim tlakom prstov v oblasti stelovacej sruby velmi pobybuje. Neviem naisto, ale tak sa mi zda ze ta stelovacia sruba ma mosadznu zavitnicu ktora je podla vsetkeho prisroubovana na vnutornu stranu paraboly. Popis obrazka nizsie: 1 - nastavovacia sruba vysky svetlometu 2 - odpojeny gumovy element od nastavovacej sruby - na koceko tohto elementu je mosadzna zavitnica o ktorej neviem ci ma byt zarsubovana az v parabole alebo nie 3 - parabola Problemom je ze momentalne neviem ze ci ta zavitnica ma byt az parabole alebo nie. AK v parabola nema byt, tak mi uplne staci tu nastavovaciu srubu nasunut na tu gumu ktora je na parabole, ale problemom je ze po toceni stelovacej sruby sa to zasa vysunie. Mam tam surovo tu gumu a srubu zlepit spolu? AK ano, tak cim, predpokladam ze sekundova lepidlo nema vyznam, jedine ak silikon napriklad taky aky sa pouziva na lepenie skiel. Dakujem. Editováno: 26. Květen 2012, autor: onder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Ty ale dávaš tomu slovenčinovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 26. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Ja viem, ale drvivu vacsinu mojej komunikacie je po anglicky a nemacky, takze normalne som aj ja zaskoceny ze po slovensky som nahrany niekedy. Inak navrhujes nieco na moj prispevok vyssie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 OK, priznám sa, už neviem, ako to má správne vyzerať. Ale porovnal by som to s ľavou stranou (ak správne funguje). Predpokladám, že nastavovacie mechanizmy budú zhodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 28. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Urcite musia byt ta guma a ten plast na zavitnici spolu. Najskor by som pvoedal ze je to vybehane a nedrzi, takze ak chcem nastavit svetlo dole tak to ide, ale ak hore tak to spadne. Inak jednoduche riesenie: Zlepit obe Chemopren Extreme a je pokoj, len nesmie sa to lepidlo dostat na zavitnicu, inak sa neda nastavit nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onder Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Bohuzial chemopren nepomohol. Prabola zase zletela dole. Mate niekto nejake rady ako to opravit? Pripadne ako kompletne rozobrat zvetlo (predny plast vonku a tak podobne)? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.