Publikováno Květen 28, 201213 r ahoj, snazil sem se to tu hledat, ale moc se nevedlo, tak zakladam nove tema... mam OII predFL, z niceho nic mi po autozatazeni oken pres zamykani okynko u ridice se zase stahlo do pulky.... zrejme takova ta funkce jak se to stahne kdyz je v ceste nejaka prekazka...nicmene zadna prekazka tam neni aspon co sem prohlizel tu dutinu nam to okynko zajede...jakoby se to okno "preprogramovalo" a snazilo se vyjet vys nez je max.... je to mozne, ma s tim nekdo zkusenosti? diky
Květen 28, 201213 r Zkus mu znovu ukázat dorazy - dojet vždy na krajní pozici a podržet pár vteřin ovladač, to udělat nahoře i dole a okno by se mělo naučit kde má dorazy. Teorie je to hezká, u Fabie mi to pomohlo (bylo super si zamknout dálkou a po příchodu k autu zjistit, že okýnko u řidiče bylo celou dobu otevřené), ale u Octavie II FL mi to takhle nejde...
Květen 28, 201213 r Autor diky zkusim...jinak ted mi to preslo do dalsiho levelu, okno u ridice uz funguje jen na drzeni tlacitka, nestaci jedno zmacknuti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.