Publikováno Červen 2, 201213 r Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s problémem "skákání" otáček na neutral... Dělá to hlavně v létě a zvlášť na LPG... Na benzín sem tam zavibruje ale to je prý normální. Na diagnostice to jendou napsalo chybu lambdy, ale potom už ne. Když zastavím na semaforu, připadám si jak v traktoru, otáčky skáčou mezi 500 - 1200, spotřeba na palubovce 0,8 - 1,2 l/h a lehce problikávají světla podle otáček. Párkrát mi to dokonce na semaforu chcíplo když jsem dojížděl na neutral. Někdy při rozjezdu na méně než 2000 ot. se auto dusí a a otáčky nejdou nahoru vůbec. Plynař mi řekl že u něj je vše v pořádku a mechanik řekl že musí být chyba v plynu. Vůbec se v tom nevyznám tak ani nevím na co bych se měl plynaře zeptat. na STK mi řekli že mám plyn zařízení MAGIC, v papirech od plynu mam reduktor MAGIC. Plyn mam zhruba rok a půl a problémy spíše přetrvávají, někdy v pořádku někdy zase hrůza. Obzvlášť to dělá když mi to "kuckne" při rozjezdu, potom už to dělá pořád, nestačí ani prohnat motor...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.