Ondrero Vloženo 5. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Tak a stěžejní práce je za mnou. Zkrátil jsem o 90 mm trubky(musel jsem si znova udělat zápichy a dírky atd) a zkrátit pružiny. Tím že jsem pružiny zkrátil ,tak jsou akorát tuhý na ten 80 mm zdvih a kluzáky nejdou na doraz. Kluzáky jsem stočil o 2 mm.Takže jsou fuč ťukance,zašlej povrch a zbavil jsem se vybrání pro držáky blatníku. Suma sumárum jsou oba tlumiče o 800 g lehčí než sériovky. Sériovej tlumič má cca 2 kila.Já se dostal na 1600g Kompletní original Babetta přední vidle váží něco málo přes 3 kila. To znamená že jsem úplně někde jinde s dizajnem,fukčností a bez velkého nárůstu váhy...o necelé kilo i s brejlema. http://ondrero.rajce.idnes.cz/Babetta-Beretta-Cafe_Racer A ještě váhám jestli řidítka jen posadit na domky jak jsem to měl, a nebo jestli je nerozříznout a neudělat je ala Cafe. Pěkně skloněný dolů a nakloněný k sobě. Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Tak nějak vyřeším řidítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 To bude exot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Ou jééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Tak už řidítka nemám jen v Autocadu. Konečně pořádnej café prvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Krásná práce hračičko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Nedomyšlená :kol-28: Ty řidítka neudrží ten šroub a jdou dolů i při utažení na krev... Takže jsem musel koumat jak to vyřešit...A snad pomůže červík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 Chceš říct, že po utažení té objímky sjedou po tom tlumiči dolů? Tomu se mi nechce věřit, bych řekl, že to musí držet jak luteránská víra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 Nene řidítko se protáčí kolem osy toho M8 šroubu. Tím jak jsem to chtěl mít seřizovatelné ve 2 osách,tak jsem to vlastně zhoršil. Budu to muset udělat znova a lépe nejspíš. A bez natáčení. Musí to být dost tuhé,když se o řidítka kolikrát člověk opře celou váhou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Malou plochou se to stýká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 No prozatím to vyřešil zakousnutý červ... A kotouče jsou doma... Už jen našetřit na brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Motor na bábu? http://www.extremebike.cz/www-extremebike-cz/eshop/3-1-Ctyrkolky/0/5/113-Novy-motor-124cm3-ctyrtaktni-12-koni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 dyt už jeden postaveny maš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Ale tenhle je 7 x silnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 jakože takova turbo babeta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Mega turbo babetta raketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Tak na rajčeti jsou obrázky připravovaného přidělání kotoučů na bubny. Skutečně jednoduchá redukce. 6ti šroubky M6 jí utáhnu k bubnu na krev a šroubky zalepím. Pak celé kolo šoupnu do stroje,vyrovnám a vyfrézuji tu kytku,díry a osazení. Tím by měl být kotouč co nejvíce souosej s bubnem. http://ondrero.rajce.idnes.cz/Babetta-Beretta-Cafe_Racer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Koho zajímalo jak přidělám kotouč k bubnu,tak mám pár nových detailních fotek na Rajčeti. Prácička to byla pohodová a myslím že nějakou pevnost to má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Jak budeš řešit případné kroucení kotoučů? Máš je dostatečně dimenzované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Wojny , tedkas mu dal do kozuchu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Chlapy to jsou kotouče určený pro DOWN HILL...A víte jak na tom ti blázni lítaj Taková rychlost je pro Babettu říše snů Určitě to vydrží Navíc ten peklo stroj ubrzdím nohama :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Ondro , však si oba dělame prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Krásné kotouče. A budeš je mít zpřažené i s bubnovou brzdou.? víš dokový krutý double.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Nene bubnovka půjde do háje Ale hlavou mi probleska i myšlenka 2 kotoučů vepředu.Jako to mám na motorce Ale tím že nejdou dát proti sobě,tak to padlo. Nejsou symetrický A kucí jak si ze mě můžete dělat srandu....Já to beru smrtelně vážně :kol-28: :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 a kuš nemrkej a mně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.