Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

pri transportu a naslednym nasazenim se jakoby strop prohnul ( zlomil) jde to podle vas nejak vypodlozit ? opravit ?

kdyz se sedi vzadu je to dost videt . predpokladam ze se to asi casem samo nesrovna.

podlepit ? preflokovat ? co s tim :(

post-22121-0-64477400-1304024458_thumb.j

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdar borci,nevite někdo jak se dá opravit odchlípující stropnice je trochu naražená a tak je to místo odchlipu vidět z venku u spolujezdce.Měnil jsem stropnici a po dvouhodinové vyčerpávajíci dřině taková blbost co je vidět. :kol-140: Díky

• o 1 rok později...
Vloženo

zdravim chlapy mam ocII a mam vnitrni strop potazny bile chtel bych to na cerno muze te mi nekdo poradit jaky material na to ma pouzity a v popripade zda to tam mam lepit nebo nejak nasponkovat? diky za rady 

• o 11 měsíců později...
Vloženo

inac jak som si menil antenu tak som potreboval "trochu" demontovat stropnicu a na hento som pozeral aj ja...nepodarilo sa mi to dat dole ale antenu som vymenil :)....som dost zvedavy ako na to

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...