vwberni Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 pri transportu a naslednym nasazenim se jakoby strop prohnul ( zlomil) jde to podle vas nejak vypodlozit ? opravit ? kdyz se sedi vzadu je to dost videt . predpokladam ze se to asi casem samo nesrovna. podlepit ? preflokovat ? co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divix Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Zdar borci,nevite někdo jak se dá opravit odchlípující stropnice je trochu naražená a tak je to místo odchlipu vidět z venku u spolujezdce.Měnil jsem stropnici a po dvouhodinové vyčerpávajíci dřině taková blbost co je vidět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Neda sa to opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcusfabie Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 zdravim chlapy mam ocII a mam vnitrni strop potazny bile chtel bych to na cerno muze te mi nekdo poradit jaky material na to ma pouzity a v popripade zda to tam mam lepit nebo nejak nasponkovat? diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcusfabie Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) zdar lidi potrebuji tohle sundat abych odelal stropnici jak na to prosim nikde jsem to nenasel.dik za rady Editováno: 19. Listopad 2014, autor: marcusfabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 inac jak som si menil antenu tak som potreboval "trochu" demontovat stropnicu a na hento som pozeral aj ja...nepodarilo sa mi to dat dole ale antenu som vymenil ....som dost zvedavy ako na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.