LaryraL Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 (editace) Chtel bych poprosit o radu, jelikoz jsem se tu nedocetl odpoved na muj dotaz. Chystam se prestavet Octavii II na Octavii II facelift. Mam vsechny potrebny dily, takze uz jde jen o to na to vlitnout. Nicmene vse mechanicke mam dohledano a pripraveno, ale jde mi ted uz jen o jednu vec. Chystam se vymenit xenony za xenony facelift. Chtel bych zachovat puvodni jednotku xenonu s tim, ze mi nevadi, ze nebudou mit nataceni do stran, ale pouze by meli nivelaci jak pred face. Lze tedy provest vymenu a prepojeni konektoru tak, abych nemusel menit jednotku xenonu? Dale bych chtel poprosit nekoho kdo stejnou vymenu provadel, tak jestli by nemel popis jednotlivych PINu u konektoru pred face a face s popisem kam co prepojit. Na Octavii I jsem toto nasel, ale dvojkova nikde nic :-( Po prepojeni je nutne jeste neco menit v nastaveni pres VAG? Predem moc diky za kazdou radu. Pokud uz se to zde probiralo treba v jinem tematu a vite kde, tak prosim o odkaz... ja opravdu nic nenasel :-( Editováno: 17. Červen 2012, autor: LaryraL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mexican2703 Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 nieje to vobec problem ja som to prerábal s tým že nivelacia fungovala ale natačanie do stran nie nič zložite.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 hmm, to by mě teda zajímalo jak, když nový XENONY mají komunikaci po CANu (a v každým světle je jednotka) a starý přímo byl řízen motorek...... Já bych teda řekl že to nejde...... jestli to nebyli projektory mexicane2703 Nebo se pletu, už je to dávno co jsem to předělával a jednotku jsem měnil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 už jsem měl jeden bastl s přestříhanými dráty v lampě a napojeno na původní vedení/jednotku po zapnutí klíčku se světla třepaly v krajní poloze - ale přežily a šlo to předělat tak jak to má být výměna jednotky a přepojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futin Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Zdravím,ví nekdo co je potreba krome ASF jednotky pro zprovoznení natacení xenonů do Oll pred fc,díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.