Přejít na obsah

JiVi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    486
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení JiVi

  1. staging funguje jen po uzamknuti a usnuti.
  2. JiVi

    Tlumiče

    zrejme to budu muset resit taky .. 88 tisic a predni tlumice jsou po postech pekne od oleje. Dal bych tam originaly, ale docela me udivuje, ze po obecnych zkusenostech na jejich kvalitu po par tisicich, je tam nekdo opakovane chce. Za sebe muzu rict, ze vytekly tlumice v 90 tisicich jsou u me docela prekvapenim, protoze takhle malo me zatim zadny nevydrzely.
  3. nevim jeslti to pomuze, ale u AA mam zakazany pouzivat telefon, a pouzivam ho pres vestavenou HF. Netusim, jeslti tohle jde u CA nastavit taky - zakazat opravneni telefon u aplikace CA?
  4. to se mi stava, pokud neni poradne dobouchnutej kufr... auto teda 2 mesice stary, ale s kufrem musim praskat poradne. Snad se ty gumovy dorazy, po stranach, trochu zmackou.
  5. Klíčové informace o připojení k Android Auto: telefon Android verze 11 nebo novější zapnutá bezdrátová (Wireless) funkce připojení k Android Auto (to lze zkontrolovat v nastavení aplikace v telefonu) při prvním připojení v autě zvolte připojení k CarPlay (zařízení je tak rozpoznáno multimediální jednotkou vozu)
  6. akorat, ze FL Karoq ma ty zakladni LED echt odrbany. nemaji nivelaci, nemaji rezimy mesto/dalnice, nemají přísvit do zatáček, zatím se mi nepodařilo zapnout do zatáček alespoň mlhovky. A to nejsou jenom světla, co je u FL odrbanýho.
  7. 330zaktualizován a pak přišla další aktualizace, která ale číslemv Info o szstému,nehla. Vylepšené rozhraní Odstranění drobných bugů Aktualizace textů a popisků Opravy při akci Registrace Opravy v Aplikace a služby Nově v Background System Service - aktualizace aplikací lze potvrzovat i za jízdy
  8. tj v zaruce, takze neni jednodussi se obratit na servis?
  9. napadlo me, na AA funguje VCL. nejde tam pustit film - pouze zvuk ?
  10. takze dnes v servisu, sparovani klicku s odpovedi, ze to nektery Karoq dela - maji uz takovy 4ks. Skodovka o tom vi a pracuje pry na naprave. Do ty doby, po vymene klicku a odparovani s dalkacem se musi do servisu. Trvalo to cca 45 minut. Vysledek - strasny, kvuli vymene baterky... predpokladam, ze naprava od Skodovky bude to same - do servisu.
  11. https://www.zenec.cz/produkt/navi-multimedia-adapter-skoda-octavia-3-generace/
  12. k cisteni pomoci H2 neni nikde nezavisly clanek s kladnym hodnocenim. Do hlinikovyho motoru bych to , natrvalo, nezavadel ani nahodou. Teplota horeni H2 je uplne jinde... Cisteni na miste, prosim, vyzkouset se to mu,a le nikde nevidim nezavisly kladny reference. Pouze u tech, kteri to prodavaji nebo provadeji.
  13. JiVi

    Karoq kódování

    Zajimalo by me, jde u Karoqa FL, zakladni LED nakodovat conerring? Car Scanner pise, ze je to pro Karoq/Kodiaq zakazano.
×
×
  • Vytvořit nový...