Michal878 Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Dal sem si do auta přerušovač 3 brzdového světla a auto to občas vyhodnotí že nesvití, dá se stím něco dělat ve smyslu že by to světlo to nehlidalo nebo tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Když jsem si dával do auta neorigo xenony HID..... musel jsem k nim přikoupit jakýsi Can Bus Ten měl za úkol hlídat startovací proud a tím to přestalo vyhodnocovat jako prasklou žárovku. Takže musí být něco i pro tebe Hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 23. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 NO je zajimavý že to nahlasí poruchu jen někdy a ne při každem sluštění toho přerušovaného světla Jediné co mě napadlo je zda se to neda vylečit pomocí komfortky jako zadat tam aby to nehlidala to světlo což nevím jesi je tak vymakany což asi ne, anebo natahnout dratek a udělat propoj mezi třetím brzdovým světlem a pravým brzdovým a udělat jakoby faleš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Je to přes jednotku prasklých žárovek. Jedině paralelně k tomu přerušovači zátěž na simulaci toho 3. brzdovýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.