filirintidintin Vloženo 19. Červen 2012 Vloženo 19. Červen 2012 Zdravím, pánové! má někdo zkušenost s originál autorádiem ŠKODA RHAPSODY a orig. zesilovačem? Nebo neví někdo jaké má parametry? A jestli jsou nějaké kvalitnější repro ve dveřích, když tam jde teoreticky vyšší výkon ze zesíku? .... Díky Ptám se, protože jsem měl superba, kde bylo jen obyč radio bez zesiku a repro a celé ozvučení bylo dost bídné.... a příští týden jedu do D pro superba, který zesilovač má. Tak ať vím, jestli to bude stejná tragédie a mám už pokukovat po nějakém neorig. zesilovači a po reprech.... Díky. Citovat
ace ventura Vloženo 25. Červen 2012 Vloženo 25. Červen 2012 Ahoj, má jiné repro. Jak vejšky tak basy. Já měl taky možnost srovnání a je to velký rozdíl. Jen pokukuju po 2DIN náhradě za Rhapsody... Citovat
filirintidintin Vloženo 25. Červen 2012 Autor Vloženo 25. Červen 2012 ace ventura - prima to jsem rád. Jeste dva dny a uz si ho poslechnu. . . Já měl v předchozím supu 2din pioneer(pc cca 30tis), nevim uz presne typ. Ale mel snad vsechny funkce, vcetne navi, ale zvuk nic moc, bohužel. . . A dopadlo to s nim tak, ze mi ho ukradli. Znicili mi pul auta, menil jsem calouneni sedacky, tapec, palubovku, lakoval... atd. (nastesti dobre pojisteno) Takze tentokrat necham rhapsody, snad nikoho lakat nebude :-) Citovat
ace ventura Vloženo 19. Červenec 2012 Vloženo 19. Červenec 2012 No to právě taky řeším. Chtěl bych "obyč" rádio ale 2DIN. Jen to uvídí chmatáci tak je po něm a bude jim jedno že to umí jen mp3. Citovat
filirintidintin Vloženo 26. Červenec 2012 Autor Vloženo 26. Červenec 2012 Takze uz nejakou tu chvilku posloucham rhapsody s originálním zesilovačem a nemám k tomu výhrad! Naprosto skvělé!!! A dostačující!!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.